Singurul curs de music business din Romania incepe pe 16 iunie la Bucuresti

315 vizualizări

Cursul Industria Muzicala Explicata (Cum sa reusesti in industria muzicala) este conceput si predat de Anca Lupes, unul dintre cei mai respectati profesionisti din industria muzicala, trainer certificat si detinatorul unui titlu de Master in Music Business obtinut de la prestigioasa Berklee College of Music.

Acest curs iti pune la dispozitie, intr-un mod simplu si usor de inteles, cele mai importante informatii care stau la baza industriei muzicale. IME se adreseaza atat artistilor care doresc sa afle mai multe despre aspectele legate de zona de business a carierei lor cat si tinerilor care doresc sa-si construiasca o cariera in aceasta industrie.

Industria muzicala din Romania se dezvolta pe zi ce trece. Apar din ce in ce mai multi artisti si din ce in ce mai multe companii care indeplinesc diferite functii in acest domeniu – de la productie muzicala la comunicare, booking, management, edituri muzicale etc.

Pentru artisti este un moment extrem de important in care – ca urmare a aparitiei si dezvoltarii internetului si a tuturor tehnologiilor noi de productie si distributie muzicala – industria se reaseaza pe baze noi. Influenta concentrata pana nu demult in mainile catorva case de discuri majore se fragmenteaza si se redistribuie unui numar din ce in ce mai mare de entitati care isi asuma functii din ce in ce mai specializate.

Este momentul in care din ce in ce mai multi artisti au o sansa sa acceada la succes. Este momentul ca ei sa afle cum se poate face asta, cum pot cuceri industria muzicala jucand dupa regulile ei.

Cursul Industria Muzicala Explicata (IME) a aparut ca o urmare fireasca a acestei evolutii.

Cursul are o durata toatala de 24 de ore, repartizate in 6 zile a cate 4 ore/zi, dupa cum urmeaza: 16/17/18 iunie si 23/24/25/ iunie. Exista numai 15 locuri disponibile la acest curs. Dupa ocuparea celor 15 locuri, se va stabili si anunta o noua perioada pentru urmatoarea editie IME.

La finalul acestui curs participantii vor sti:

·    Cine este si ce drepturi are un artist
·    Din cine este formata echipa unui artist
·    Cum se promoveaza un artist
·    De unde castiga bani un artist
Pentru mai multe informatii, accesati link-ul starmanagement.ro

Costul participarii la acest curs este dupa cum urmeaza:

– early bird 1 (pana pe 20 mai inclusiv): 450 lei
– early bird 2 (pana pe 15 iunie inclusiv): 470 lei
– inainte de inceperea cursului (16 iunie): 490 lei

Plata se poate face prin ordin de plata (OP) in contul Asociatiei Star Education cu numarul RO23 MILB 0000 0000 0267 1375 deschis la Millenium Bank, cu mentiunea “taxa participare curs IME” sau in numerar la sediul Asociatiei Star Education din Bd. Octavian Goga 12, bl. M23, sc. 2, et. 2, apt. 32, sector 3 (langa Pasajul Marasesti) de luni pana vineri intre orele 11:00 – 14:00.

Cei care efectueaza plata taxei prin OP sunt rugati sa trimita prin email la adresa marina@starmanagement.ro o copie a OP-ului pentru a fi inregistrati si a li se rezerva locul la curs.

Despre initiatorul cursului:

ANCA LUPES – este unul dintre cei mai experimentati profesionisti din industria muzicala romaneasca. Cel mai important avantaj al sau este faptul ca de-a lungul carierei activeaza in aproape toate domeniile acestei industrii: – mass media (presa, radio, TV), organizare de concerte, case de discuri, agentii de management si booking. In 2009 a fost primul absolvent din Romania al cursurilor de Master In Music Business la prestigioasa Berklee College of Music (Boston, USA).

Organizator si trainer pentru cursuri de music business si master classes cu artisti internationali
• Intre 2006 – 2008 organizeaza si preda primele cursuri private de impresariat artistic si organizare de spectacole in cadrul unui program numit ACADEMIA DE SHOWBIZ. Ambele cursuri sunt autorizate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.
• Incepand cu luna iulie 2009 este trainer autorizat.
• In 2009 obtine (dupa 2 ani de studii) primul Music Business Master Certificate acordat unui roman de prestigioasa Berklee College of Music.
• Organizeaza master class Steve Vai (artist multi premiat cu Grammy – club Tribute, iunie 2013)
• Organizeaza master class Benny Rietveld (bass-istul si directorul muzical al lui Carlos Santana – club Jazz Book, septembrie 2014)
• Organizeaza master class Jennifer Batten (chitarista de concert a lui Michael Jackson 10 ani de zile – club Tribute, martie 2015)

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*