Motorhead distribuie piesa nelansată anterior, Greedy Bastards

Motorhead

Motorhead, nașii iconici ai heavy metal-ului, au lansat un nou videoclip pentru piesa nelansată anterior Greedy Bastards, preluată din viitorul album, Bad Magic: Seriously Bad Magic.

Greedy Bastards este a doua comoară găsită în seifurile sesiunii de înregistrări pentru cel de-al 23-lea (și ultimul) album de studio, Bad Magic, din 2015. Salutat instantaneu drept unul dintre cele mai bune albume pe care iubitul trio le-a înregistrat în mulți ani, Bad Magic: Seriously Bad Magic reprezintă o reîmprospătare, adăugând două piese nelansate anterior din acele sesiuni furioase, Bullet In Your Brain și Greedy Bastards, precum și o performanță live zguduitoare de la Festivalul Mt Fuji din Japonia, din 2015. Fanii vor primi și War, Love, Death And Injustice, un interviu audio cu Lemmy realizat de Robert Kiewik în timpul turneului. 

Începând cu o introducere rostită de Lemmy, mesajul piesei Greedy Bastards este la fel de relevant astăzi ca întotdeauna. „O altă frumusețe din sesiunile Bad Magic”, comentează chitaristul Phil Campbell, „cu versurile lui Lem care pun punctul pe i.” 

Noul videoclip animat pentru Greedy Bastards a fost realizat de Natalia Jonderko Śmiechowicz.

La momentul lansării sale în 2015, Bad Magic a venit ca o lovitură masivă pentru oricine credea că Motörhead va pierde din brutalitate.. Structuri zdrobitoare, precum Thunder & Lightning și Teach Them How To Bleed au demonstrat că albumul este cel mai dur,  și mai intransigent material al lor. O mare parte se datorează producătorului Cameron Webb. El a făcut trupa să înregistreze la NRG North Hollywood, Maple Studios și Grandmaster din California pentru prima dată în era Kilmister/Campbell/Dee.  Energia punk, agresivitatea, atitudinea și compoziția excelentă  toate acestea au fost cultivate în acel mediu de lucru. Phil Campbell  vine cu cele mai bune solo-uri, în timp ce toba lui Mikkey Dee a găsit o nouă rezonanță tribală.

Una dintre piesele bonus de pe Bad Magic: Seriously Bad Magic este versiunea Motorhead a clasicului Heroes al lui David Bowie. Inițial această piesă fusese programată pentru a fi inclusă pe ultima lansare.  A fost însă retrasă în ultimul moment. Fiind un cover pentru care Lemmy a avut o mare afecțiune, includerea sa aici este atât potrivită, cât și justă.

Bad Magic: Seriously Bad Magic va fi lansat pe vinil dublu de 12 inchi, CD digipak cu disc bonus, cutie în ediție limitată, descărcare digitală și streaming. Box setul în cutie, în ediție limitată, va conține CD-ul digipak cu disc bonus, vinil dublu de 12 inchi, interviu audio exclusiv Lemmy War, Love, Death And Injustice pe vinil de 12 inchi și ediția exclusivă Motorhead Murder One ouija și planșetă.

Bad Magic: Seriously Bad Magic track listing:

 1. Victory Or Die
 2. Thunder & Lightning
 3. Fire Storm Hotel
 4. Shoot Out All Of Your Lights
 5. The Devil
 6. Electricity
 7. Evil Eye
 8. Teach Them How To Bleed
 9. Till The End
 10. Tell Me Who To Kill
 11. Choking On Your Screams
 12. When The Sky Comes Looking For You
 13. Sympathy For The Devil
 14. Heroes
 15. Bullet In Your Brain
 16. Greedy Bastards

Live at Mt Fuji Rock Festival 2015 – Sayonara Folks! track listing:

 1. We Are Motörhead
 2. Damage Case
 3. Stay Clean
 4. Metropolis
 5. Over The Top
 6. String Theory
 7. The Chase Is Better Than The Catch
 8. Rock It
 9. Lost Woman Blues
 10. Doctor Rock
 11. Just ‘Cos You Got The Power
 12. Going To Brazil
 13. Ace Of Spades
 14. Overkill

Motorhead- Bad Magic: Seriously Bad Magic
Motorhead- Bad Magic: Seriously Bad Magic

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*