Motorhead a anulat doua concerte din cauza sanatatii subrede a solistului Lemmy Kilmister

389 vizualizări

Din pacate, problemele formatiei MOTORHEAD continua. Dupa ce solistul Lemmy Kilmister a avut cativa ani dificili in care a suferit interventii chirurgicale si a avut parte de cateva accidente nefericite, lucrurile pareau sa fi reintrat in ritmul firesc.

Cu toate acestea, sanatatea lui Lemmy nu pare sa se fi imbunatatit, desi acesta a declarat ca face tot ce poate pentru a-si mari calitatea vietii.

Formatia, care a lansat discul „Bad Magic” in data de 28 august 2015, reprezentand efortul discografic cu numarul 22 din cariera legendarilor britanici, a fost nevoita sa anuleze doua concerte in Statele Unite ale Americii.

Acestea urmau sa aiba loc in Denver, Colorado si in Salt Lake City, Utah. Altitudinea ridicata a locatiei evenimentelor i-a produs tulburari respiratorii lui Lemmy, care nu a putut da randament, avand ca rezultat anularea show-urilor. Motorhead a oprit concertul din Salt Lake City dupa doar 4 piese deoarece Lemmy nu mai putea sa traga aer in piept si simtea ca se sufoca.

Dupa data de 1 septembrie, formatia isi va relua turneul american pentru promovarea noului album. Speram ca Lemmy se va simti mai bine!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*