David Draiman (Disturbed): „Nu am nimic cu Lemmy Kilmister”

478 vizualizări

David Draiman de la DISTURBED este pus pe fapte mari. Dupa ce l-a certat pe Roger Waters pentru porcul gonflabil marcat cu steaua lui David se pare ca artistul are o problema si cu Lemmy Kilmister de la Motorhead.

Intr-un interviu mai vechi, Draiman a fost intrebat ce parere are despre vesmintele cu elemente „naziste” purtate de vedete rock ca Lemmy, de la Motorhead.

Raspunsul lui Draiman a fost: „Nu-mi pasa cine esti, atata timp cat afisezi embleme naziste, am o problema cu asta”.

Bineinteles ca presa s-a grabit sa declare ca Draiman are ceva personal cu Lemmy. Enervat de aceste zvonuri, muzicianul a postat un mesaj lung pe Facebook prin care neaga speculatiile jurnalistilor.

In timpul unei sesiuni de semnat autografe, un tip masiv imbracat in haine Black Label Society a trecut pe langa cabina noastra, s-a oprit putin si a spus: „Lemmy este Dumnezeu!”, dupa care a fugit ca o fetita! Asociez aceasta intamplare cu zvonurile stupide cum ca eu as avea ceva personal cu Lemmy. Este complet fals! Sunt niste lucruri alimentate de presa„, a declarat Draiman.

Muzicianul a continuat prin a spune ca are tot respectul si admiratia pentru Lemmy, chiar daca nu este de acord cu simbolistica unora dintre vesmintele sale.

Citeste mesajul intreg AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*