Bill Ward: „Sunt tobosarul Black Sabbath!”

Fanii BLACK SABBATH au fost dezamagiti cand au auzit ca reuniunea formatiei este la un pas sa fie distrusa de Bill Ward, tobosarul original, care a refuzat sa semneze contractul final.

Ulterior acestei decizii au aparut tot felul de zvonuri, alimentate de Ozzy Osbourne (voce), cum ca Bill nu mai tinea minte ce trebuia sa faca la tobe si, de fapt, de aceea a refuzat sa cante cu trupa sa de suflet.

Ward a iesit la rampa cu o serie de declaratii care il contrazic pe Osbourne:

Nu m-as prezenta niciodata nici macar la discutiile preliminare daca nu as fi in stare sa-mi indeplinesc fizic obligatiile. Cred ca acest lucru lamureste declaratiile facute„, le-a spus Ward celor de la Guitar International.

Anul trecut mi-am promis mie si familiei mele ca nu voi mai accepta un contract care sa nu fie in favoarea mea si m-am tinut de aceasta promisiune. A fost cea mai dificila decizie pe care a trebuit s-o fac. Voiam din tot sufletul sa cant. Toata lumea crede ca am parasit trupa, dar nu a fost deloc asa. Nu am semnat contractul iar viata si-a urmat cursul„, a continuat Ward.

Membrii formatiei au inaintat mai tarziu ideea ca Ward sa cante doar cateva piese din fiecare concert din turneu, dar lui Ward nu i-a placut sugestia.

Sunt tobosarul Black Sabbath! Cant tot sau nimic. Daca as accepta aceasta varianta ar fi ca si cum as fi de acord cu ideea ca nu sunt deloc important. Sunt tobosarul acestei trupe si sunt mai mult decat capabil sa-mi fac meseria„, a spus Ward.

Bill, trebuia sa semnezi acel contract afurisit!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*