Machine Head a semnat cu Nuclear Blast

220 vizualizări
Americanii de la Machine Head se pregatesc intens pentru lansarea noului album discografic, anuntat pentru anul 2014.

Astfel, dupa un an de cautari si discutii purtate prin diferite locuri, membrii formatiei au batut palma cu Nuclear Blast, una din cele mai mari case de discuri la nivel international, specializată pe rock si metal, citează Metalinjection.

Formatia a plecat de la Roadrunner Records, oficialii trupei declarand dupa lansarea Unto the Locust ca nu doresc sa mai continue aceasta alianta contractuala.

Este a treia pierdere dureroasa a casei de discuri, dupa Soulfly (care au optat tot pentru Nuclear Blast) si Devildriver.


Principalul motiv pentru alegerea facuta atat de Soulfly, cat si de Machine Head o reprezinta nimeni altul decat Monte Conner, fost senior vice presedinte Roadrunner, „eliberat” din functie in urma restructurarilor facute de firma. Acesta s-a orientat spre rivali, angajandu-se la Nuclear Blast si continuandu-si activitatea pentru scena metal.

Noi speram ca toate trupele isi vor gasi locul perfect pentru activitatea lor si ca vom primi cat mai multe albume si concerte in anul ce urmeaza.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*