Light The Torch (ex-Devil You Know) a lansat o piesă nouă, „Calm Before the Storm”

LIGHT THE TORCH (foto), fosta formația cunoscută sub numele de Devil You Know, a publicat un single nou, „Calm Before the Storm”, pe care îl puteți asculta mai jos.

Albumul de studio de debut se va intitula „Revival” și va fi lansat în data de 30 martie 2018, via Nuclear Blast Records.

Howard Jones, solistul trupei, a declarat: „Die Alone este în mare o compoziție proprie pe care am realizat-o acum câțiva ani și mi s-a părut că se integrează așa cum ar trebui în zilele de astăzi. Suntem mândri de viitoarea noastră lansare și simt că toate eforturile se vor disipa odată cu acest album”.

Legat de decizia de a schimba numele formație, Howard a declarat: „2016 a fost pentru noi un an greu, atât din punct de vedere personal cât și profesional. Am trecut prin câteva schimbări de line-up, ne-am luptat și cu câteva probleme legate de nume. În același timp, a trebuit să înfrâng ideea că fratele meu mai mare a murit, lucru pe care pe mine m-a lovit din plin. Sincer, am răsărit din întuneric iar noul nume semnifică tot ce am experimentat”.

»REVIVAL« tracklist:
Die Alone
The God I Deserve
Calm Before the Storm
Raise the Dead
The Safety of Disbelief
Virus
The Great Divide
The Bitter End
Lost in the Fire
The Sound of Violence
Pull My Heart Out
Judas Convention

 

Full Image


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*