Line-up și alte informații legate de Rock Over Luduș 2017!

1.573 vizualizări

Rock Over Luduș 2017 va avea loc în data de 8 septembrie 2017. Până acum și-au confirmat prezența Dirty Shirt alaturi Ansamblul Național Transilvania din Baia Mare, Sinoptik (Ucraina) și Vespera. Acestora li se adaugă trupa WildChild din Sibiu și Targ3t din Deva.

Trupa WildChild a luat naștere în anul 2014 la inițiativa unor tineri liceeni din Sibiu. Finalistă în anul 2015 la finala națională a concursului GBOB, WildChild abordează un stil muzical origina (mai exact Stoner-Blues-Metal) care îl promovează prin piese proprii. În vara anului 2017 apare primul album discografic al formației, ”Gates of Expression”, care cuprinde 8 piese interesante. Tot în anului 2017 formația pornește în primul turneu național, turneu ce se întinde pe aproximativ 20 de locații din țară.

Membrii formației sunt:
Stefy Popa – Voce, chitară
Nicu Baciu – Chitară bass
Dorian Nita – Chitară
Dragoș Diaconu – Tobe

Targ3t apare pentru prima data în 1999, atunci când formației i se alătură Ionut Olariu (chitară bass), inainte, trupa se numea NO MORE PAIN. Trupa este una dintre trupele ”grele”, mai ”dure” ale metalului românesc, abordând un gen mai dur de hardcore-metal.

Din 1999 și până acum, formația a scos 4 EP-uri, 1 album, 1 single cu ROMICHETE (Getto-Daci) și 1 DVD. În cei peste 18 ani de activitate, trupa a participat la toate festivalurile mari de profil din țară și a devenit foarte cunoscută.

Odată cu trecerea lui Ionut Olariu de la chitară bass la voce, trupa a evoluat spre un rock mult mai extrem, acesta având una dintre cele mai ”grele” voci din România.

În prezent, trupa activează în Deva unde au și studioul propiu, LOWBASS5 STUDIO.

De curând, Targ3t și-a schimbat componența, trecând de la 4 la 5 membri. Astfel, componența actuală a trupei este:
Ionuț-Myuz – voce
Adrian-Bilă – chitară
Sergo-Stanley – chitară
Alin-Mesa – chitară bass
Liviu-Negru – tobe

Locația de desfășurare a evenimentului s-a mutat. Evenimentul nu va mai avea loc în Parcul Tineretului din Luduș, așa cum ne obișnuisem, acesta făcând parte de anul acesta dintr-un proiect de modernizare. Noua locație este Piața Mare din Luduș, de pe strada Pieței.

Camping. Deși evenimentul este pe o singură zi, pentru persoanele venite din afara orașului, organizatorii oferă ca și până acum spațiu de camping păzit, gratuit.

Intrare la eveniment este gratuită!

sursa: Comunicat de presa

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*