Sinoptik (UA) și Vespera concertează la Rock Over Luduș

2.180 vizualizări

Trupa ucraineana SINOPTIK ajunge pentru prima data la Ludus unde va sustine un concert extraordinar in cadrul evenimentului Rock Over Ludus. Sinoptik este o formatie psychedelic-stoner rock care a cunoscut succesul in anul 2016 cand a castigat unul dintre cele mai importante concursuri de muzica rock din lume, Global Battle Of Bands. In acelasi timp, trupa a sustinut numeroase concerte si a participat la cele mai mari festivaluri internationala de profil.

Componenta trupei este:
Dima „Sinoptik”: voce, chitara, clape
Dima „Frosby”: bass
Victor Gerchev: tobe

VESPERA a luat fiinta in anul 2005, debutand pe scena clujeana si mai apoi concertand in toata tara in cadrul celor mai mari festivaluri de profil din tara.

In 2007, trupa lanseaza demo-ul „Vespera”, in productia lui Tibor Baszo. Anul 2008 le aduce locul I la „Maximum Rock Suport pentru Underground”, castigat cu piesa „Mary of Bethany”. Anul 2012 aduce o noua reusita trupei Vespera prin castigarea premiului cel mare la Posada Rock Festival, ducand astfel la calificarea în finala G.B.O.B. România. In ultimii ani, trupa a sustinut zeci de concerte in toata tara (Peninsula, Artmania, Rock in Parc, Maximum Rock Festival etc.)

Componenţa actuală (2017):

Teodora Bârla (voce)
Dorin Panduru (chitară şi voce)
Till Djent (bass)
Andrei Călbăjos (clape, synth, samples)
George Chereji (tobe)

sursă: Comunicat de presă


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*