Trei noi formatii confirmate la Rock Over Ludus! Afla care sunt acestea

1.067 vizualizări

Asa cum a fost deja anuntat, Rock Over Ludus este noua denumire a festivalului  Remember Rock in Ludus, eveniment ce va avea loc in perioada 22-23 iulie 2016, in Parcul Tineretului din localitatea Ludus, judetul Mures.

Intrarea la eveniment este libera, iar cei interesati vor putea beneficia de un spatiu de campare, dotat cu dusuri si alte utilitati.

Dupa primele formatii anuntate: DIRTY SHIRT, GOD, IMPLANT PENTRU REFUZ, E-AN-NA, alte trei se alatura acestora: HTETHTHEMETH, GOTHIC, FOR THE WICKED.

HTETHTHEMETH este una dintre cele mai enigmatice aparitii pe scena metal, cu un stil unic si fara o limita de exprimare, muzica neumana practicata de trupa sare fara timiditate de la metal cu elemente ambient si influente de black, ajungand pana la blues si bossa nova. Conceptual, Hteththemeth se gaseste in fata unui peisaj plin de sentimente, unele placute, altele reci, unele confuze, altele depline. Asa isi prezinta muzica formatia in fata fanilor.
Printre altele, Hteththemeth reprezenta Romania la finala GBOB de la Berlin 2016.

Componenta:
Lao Kreegan- voce,
Robert Cotors- voce, chitara
Luci- chitara
Koldr- bas

Vlad- clape
Codrez- tobe


www.facebook.com/Hteththemeth

*****

GOTHIC este  originara din Petrosani si abordeaza sonoritatile heavy death metal. In cei 24 de ani de activitate formatia a lansat 3 materiale discografice, a participat la cele mai importante evenimente din tara si strainatate (Germania, Belgia, Franta, Italia, Slovacia, Bulgaria, Ungaria, Polonia) si a reprezentat Romania la Wacken Metal Battle in 2012.
În toamna aceasta  formatia va lansa un nou album care va include 8-9 piese.

Componenta:
Alin Petrut – chitara / voce,
Taly- bas,
Vlad Golgotiu – tobe
George Lazar- voce.


www.facebook.com/Gothic.Romania/timeline

*****

Trupa clujeana FOR THE WICKED este una din cele mai interesante si ambitioase aparitii pe scena metal din Romania, dovada fiind castigarea numeroase premii importante in primul an de la infiintare (2015): Best Metal Newcomer la Metalhead Awards, marele premiu la Posada Rock si premiul Low5Bass Studio la Gbob Romania. Desi e formata din tineri muzicieni, o parte din ei au deja o experienta muzicala importanta (Dirty Shirt, Guerrillas, 13Rituals, Divided By Perception, Blood Print, etc…), ceea ce isi spune cuvantul asupra calitatii primului EP “TRUST YOUR HEART”.
FOR THE WICKED vine cu un metalcore modern, combinand riffuri grele, voci agresive si refrene “catchy”, totul imbracat intr-o productie la standarde internationale: masteringul pentru “TRUST YOUR HEART” a fost realizat in Statele Unite de Joey Sturgis (Asking Alexandria, Emmure, The Devil Wears Prada), in timp ce de inregistrari si mixaj s-a ocupat leaderul trupei Vlad Bornuz (Diamonds are Forever, Scars of a Story) in studioul Digital Dark Vision din Cluj Napoca.

Componenta:
Cristian Buhatel- voce
Dan Petean – chitara
Vlad Bornuz- chitara
Gabriel Ichim – bas
Bogdan Pastiu- tobe


www.facebook.com/weareforthewicked

In curand vom anunta ultimele trupe participante si programul evenimentului.
Evenimentul este organizat în colaborare cu Primaria si Consiliul Local Ludus si Promusic Events.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*