Fallen Angel este invitată să cânte alături de Hteththemeth la Râșnov

Fallen Angel
299 vizualizări

Fallen Angel este invitată să cânte alături de Hteththemeth la Râșnov, eveniment ce va avea loc în cadrul Râșnov Saturday Live, sâmbătă 26 septembrie 2020, pe platoul Pensiunii Râșnov.

Fallen Angel a lansat, de curând, materialul de debut intitulat „The Unspoken Stories of a Starry Night, Pt. 1”.

Fallen Angel (Rock Alternativ – Brașov) este o formație tânără ce a luat naștere în vara anului 2019, când cei trei membri fondatori, Antonia Nicolau – voce, Alexandru Petruț – chitară și Ion Drăgoi – tobe, au dorit să ia muzica mai în serios, componența fiind întregită în februarie 2020 cu Adonia Kurko – chitară bas.

Până în decembrie 2019 trupa a și compus primul EP, iar în data de 21 aprilie 2020 a fost lansată prima piesă, „False Promise”, alături de un videoclip liric. La începutul lunii iunie formația a lansat în întregime materialul „The Unspoken Stories of a Starry Night, Pt. 1”, caracterizat printr-un instrumental ușor de digerat, cuminte, vocea fiind duioasă și caldă.

În prezent, trupa lucrează la un nou album, total diferit din punct de vedere instrumental, dar cu aceeași voce melodioasă și fină.

Fallen Angel a fost menționată în două articole ale Mezomorf și CriticEyez, iar în ciuda pandemiei au reușit să își lanseze pe scenă EP-ul de debut, la Visssual, în Brașov, concertând apoi și în cadrul festivalului TamTam2020, tot în Brașov, în compania unor trupe ca Byron și Compact.

Mesajul formației Hteththemeth (în legătură cu acest concert) îl puteți urmări mai jos:

Biletele sunt disponibile (în număr limitat), exclusiv prin www.AmBilet.ro.


 

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*