top t/bluzău – blues și rock în acelasi loc. Află formațiile participante la ediție 2021.

Comunicat de presă:
Fiți alături de noi la festivalul “top t/bluzău – blues și rock în acelasi loc” care va avea loc în perioada 17-19 decembrie 2021 la Casa Tineretului Buzău.

          Top t este cel mai vechi festival de muzică rock din România având 32 de ediții începând cu anul 1983. De-a lungul anilor festivalul a găzduit pe scenă cei mai importanți artiști români de gen și a constituit o rampă de lansare pentru multe nume ajunse în fruntea muzicii rock din România. În același timp, top t a oferit spațiu pentru formații din Bulgaria, Ungaria, Austria, Grecia, Polonia, Franța, SUA, Suedia.
Inițiat în 1995 de un grup de inimoși iubitori de muzică din Buzău împreună cu omul de cultură Florian Pittiș, festivalul Bluzău a fost un reper în elita manifestărilor de gen care promovează valorile autentice, creațiile originale și prestațiile „live”.Prin caracterul său cosmopolit și internațional, Bluzău a găzduit în cele 23 de ediții artiști și formații de frunte din România dar și nume din Republica Moldova,  Franța, Germania, Canada, Statele Unite ale Americii, Serbia, Israel, Bulgaria, Ungaria.

În 2021 cele două festivaluri se reunesc pentru a doua oară sub același acoperiș oferind publicului timp de 3 zile 9 nume de importanța majoră în peisajul autohton:
17.12.2021: KUMM, ROBIN AND THE BACKSTABBERS, TIMPURI NOI
18.12.2021: CARGO, DIRTY SHIRT, HTETHTHEMETH
19.12.2021: HOT LEEKS, OXIGEN, STONES FREE

Festivalul este organizat de Asociația HAIR REDIVIVUS BUZĂU și FUNDAȚIA PENTRU TINERET BUZĂU in parteneriat cu CENTRUL CULTURAL “ALEXANDRU MARGHILOMAN” BUZĂU, PRIMĂRIA BUZĂU și CONSILIUL JUDEȚEAN BUZĂU

Festivalul se va desfășura în conformitate cu reglementările și normele legale la momentul respectiv.

Accesul la festival va fi permis doar persoanelor care prezintă un certificat digital COVID 19 care să ateste vaccinarea cu ultima doză cu cel puțin 10 zile înainte de data concertului sau trecerea prin boală in maxim 180 de zile înainte de concert.

Un număr limitat de 100 bilete pe seară se vor vinde exclusiv pe www.AmBilet.ro, o suplimentare fiind posibilă după 9 decembrie în funcție de restricțiile la acea dată.

Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*