Trooper lansează „Rupi tăcerea!”

Trooper
Trooper

Comunicat de presă:
Trooper a lansat un videoclip pentru cea mai nouă piesă a formației – „RUPI TĂCEREA!”.
Coiotu’ a declarat: „Mi-am dorit mult să includem pe album o piesă de genul ăsta. Balaurul mi-a trimis o variantă demo și… a fost dragoste la primă audiție. Are energie, are forță, are mesaj, are tot ce mi-am dorit. O am în telefon de multe săptămâni și a fost extrem de greu să nu o împart cu toți iubitorii de Trooper. Dar acum așteptarea a luat sfârșit!”

Filmările au fost realizate alături de Mihai Vasilescu, regizorul care s-a ocupat și de videoclipurile pieselor „Două roți”, „Corupția ucide”, „În ziua a opta”, „Liceul cimitir”, „Te simt”, „Lumea s-a stins”, „Doar a mea” etc.

“X”, albumul cu numărul 10, va fi lansat în zilele de 3 și 4 iunie 2022 în clubul Quantic (outdoor) din București, iar cele două concerte vor avea setlisturi foarte diferite. „Rădăcini de dor”, „Lumea s-a stins” și „Dragoste falsă” vor figura pe noul material al formației. Unele piese au fost înregistrate în perioada de izolare. Ca și până acum, Balaurul s-a ocupat de producția acestui disc. Partea de mix și master i-a revenit lui Peter Rutcho (Parkway Drive, Deez Nuts, Revocation).

În cei 26 de ani de activitate, Trooper a lansat nouă albume de studio, a cântat pentru mai mult de 800.000 de oameni, în peste 850 de concerte, şi a urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Deep Purple, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Facebook – https://www.facebook.com/TrooperRocks
Site – www.trooper.ro
Instagram – https://www.instagram.com/trooperromania/


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*