Lost Society – Lost Society

In ultimul timp sunt lansate tot mai putine albume ale artistilor romani de catre casele de discuri autohtone. Industria muzicala este aproape inexista. M-am bucurat enorm de mult sa vad cum A&A Records are curajul sa produca un material al unei trupe cu un slab potential comercial. Albumul de debut al trupei LOST SOCIETY nu va fi cu siguranta un succes comercial, dar va bucura cu siguranta foarte multi iubitori de muzica.
 
Formatia are un nucleu format din Paul „Salyer” Grigoriu – voce si Matei Tibacu-Blendea – tobe, bas, clape, chitara. Alaturi de ei mai sunt invitati o gramada de alti muzicieni pentru a desavarsi un material pe care imi permit sa il descriu ca fiind destul de rar in peisajul muzicii romanesti. Astfel ii intalnim pe Stefan Hancu, Adrian Moisoiu, Andrei Popa, Jack Grisham (T.S.O.L.), Gareth Bodman, Natalie Searle, Clare Ashton-Cobb, Jello Biafara (Dead Kennedys), Keith Morris (Circle Jerks, Black Flag, OFF!) sau Greg Kuehn (T.S.O.L.). Toate track-urile au fost editate, mixate si masterizate cu atentie de catre domnul Victor Panfilov, care nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru pasionatii de muzica.
 
Ascultatorul nu are timp sa se plictiseasca nici macar o clipa. El este bombardat in permanenta cu stiluri diferite de muzica care se impletesc intr-un concept interesant. Punk, metal, jazz, hardcore, progresiv… LOST SOCIETY au incercat sa nu rateze nimic. Tonurile instrumentelor nu impresioneaza, dar interpretarea este destul de convingatoare. Vocile si ele incearca sa ofere mereu diverse fete ce duc cu gandul la teatrul radiofonic (evident on piesa foarte bolnava).
 
Mi-as dori sa vad acest album interpretat live intr-o maniera conceptuala. Poate ca Paul si Matei vor investi timpul necesar. Cred ca materialul merita sa fie povestit live chiar daca acest lucru nu va fi usor cu siguranta.
 
(Horatiu Ghibu)
 
Lansat: 2012
Label: A & A Rec
Disponibil in Romania: Alma.ro

Tracklisting:
01. We Will Find You
02. Lost Society
03. Fock Off and Die (feat. Jack Grisham)
04. Chain Song
05. Nirvana Pizza
06. TelepathiKc Idiocy (feat. Jello Biafra)
07. Ultimate Rebellion
08. I Noticed You Died
09. The Road to The Sea
10. Murders in Utero
11. Anti-Leftist Manifesto
12. Green Is the New Red
13. Du Chat Noir! (feat. Keith Morris)
14. You Are the Witch
15. Cheers (feat. Greg Kuehn)
16. Lively Arts (The Damned cover)

Lost Society:
Paul „Slayer” Grigoriu – voce
Matei Tibacu-Blendea – tobe, bas, chitara, clape, voce

Invitati:
Jack Grisham (T.S.O.L.) – voce (2)
Jello Biafra (Dead Kennedys) – voce (6)
Keith Morris (OFF!, Circle Jerks, Black Flag) – voce (13)
Natalie Searle – voce (8,15)
Clare Ashton-Cobb – voce (15)
Stefan Hancu – chitara (1,3,7,9,10,14) , bas (4,7,9,10)
Adrian Moisoiu – chitara (9)
Andrei Popa – chitara (15)
Steve Rickwood – bas (15)
Gareth Bodman – trompeta (5,11)
Greg Kuehn (T.S.O.L.) – pian, clape (15)


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*