Machine Head va lansa un demo

340 vizualizări
Luna viitoare, industria muzicala se va imbogati cu o noua compozitie MACHINE HEAD!

Pe data de 19 aprilie, va fi lansat demo-ul Killers & Kings, cu prilejul evenimentului anual al industriei muzicale, citeaza Metalhammer.

Robb Flynn isi aminteste cu nostalgie de anii trecuti: „cand am crescut odata cu scena thrash-ului, voiam sa cunosc toate versiunile demo ale melodiilor”, spune acesta. „Pur si simplu le cautai [compozitiile]. Am avut noroc cu un prieten care era un mare «comerciant de casete» si astfel am avut mostre de la Metallica, dar si Exodus; cunosteam unele piese cu ani inainte ca acestea sa fie lansate.

„Stiam sa cant la chitara «Pleasures of the Flesh» de Exodus cu doi ani inainte ca acesta sa fie lansata! Eu si cu prietenii mei am stat si am dezbatut subiectul, dar cu toti am avut aceeasi parere: este mult mai placut sa auzi secvente din album inainte sa fie lansat! Prin urmare, asta facem si noi pentru fanii nostri.

Demo-ul va avea patru covere diferite si va fi lansat prin intermediul Nuclear Blast. Albumul Machine Head se lasa asteptat, insa va aparea anul acesta, conform oficialilor formatiei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*