Mastodon (probabil) va lansa următorul album în 2020

390 vizualizări

Vești despre un nou album de studio primim din partea toboșarului formației Mastodon, Brann Dailor care, într-un interviu pentru Rolling Stone, a vorbit și despre viitorul material:

Cea mai mare dorință a mea pentru 2020 e să-mi țin viața în frâu și să nu cedez psihic. O să încerc să continui să scriu muzică și să înregistrez în următoarele câteva luni și probabil o să iasă în 2020. Deci sper la o continuare a ceea ce a fost în ultimii 10 ani.

În august 2019, Dailor a discutat cu Razor 94.7 că el și trupa abia așteaptă să scoată ceva nou:

Avem o piesă nouă pe care am scris-o și înregistrat-o. Am fost atât de mult plecați în turneu – pentru „Emperor” și apoi am avut turneul aniversar pentru „Crack The Skye” cu Coheed And Cambria, apoi câteva festivaluri… Ne cam chinuim să ajungem în studio și să legăm ceva. Avem multe riffuri, mult material. Prea mult chiar, deci trebuie să ajungem și să începem să cioplim bolovanul ăsta mare de granit în speranța că putem produce o sculptură frumoasă pentru voi.

Mastodon a lansat albumul „Emperor Of Sand” în 2017. Acest album le-a adus o nominalizare Grammy pentru „Best Rock Album” în 2018 și premiul pentru „Best Metal Performance” datorită piesei „Sultan’s Curse”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*