Maximum Rock Festival a învins pandemia!

Deși au trecut doar 3 zile de la Maximum Rock Festival, deja ne gândim la momentul în care vom anunța primele formații pentru ediția din 2022 a festivalului.

Trebuie să recunoaștem că pentru Maximum Rock Festival 2021 am întâmpinat foarte multe provocări, de la amânarea ediției din iunie 2020 și 2021, trecând prin reprogramarea acestuia pentru septembrie 2021 și până la anularea din ultimul moment a recitalului formației Orphaned Land. Numai dragostea față de această muzică și dorul de reîntâlnirea cu prietenii și fanii adevărați ne-au făcut să nu renunțăm la această ediție!

Cele 8 formații participante (Epica, Therion, Eluveitie, Dirty Shirt, Subterranean M. Loch Vostok, Riot Monk, Magnetic) au surprins audiența în primul rând cu un sunet excelent și, pentru prima dată în cadrul acestui festival, fanii formațiilor (și nu numai) au putut să urmărească (printr-o transmisie live pe canalul FB al festivalului) câte 2 piese de la fiecare formație în parte.

Le mulțumim fanilor din provincie pentru efortul depus pentru a participa la Maximum Rock Festival 2021 și îi salutăm pe cei din Germania, Rusia, Bulgaria, Israel, Grecia, UK, Olanda și Franța care au fost prezenți la Arenele Romane weekend-ul trecut.

Dorim să le mulțumim partenerilor Rock FM, Ciuc Premium, Domeniile Sâmburești, Aqua Carpatica, Pringles, dar și întregului colectiv implicat, de la tehnicienii din Arenele Romane, echipa Green Sound, firmelor care au asigurat barurile și standurile de food și până la echipa de voluntari.

Mai multe poze de la Maximum Rock Festival disponibile  aici:

Mulțumim pentru că ne-ați fost alături, ne revedem în 2022!

Mult noROCK și chef de ROCK!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*