Nickelback lansează videoclipul noului single Those Days

Nickelback- Those Days
Nickelback- Those Days

Trupa canadiană de rock Nickelback a distribuit videoclipul oficial al piesei Those Days. Piesa este preluată de pe mult așteptatul album de studio al trupei Nickelback,  Get Rollin’ și este prima lansare în cinci ani, care va avea loc pe 18 noiembrie prin BMG.

Those Days urmează după primul single al LP-ului, San Quentin, care a fost lansat luna trecută. Videoclipul oficial pentru acea piesa a fost filmat pe 30 august la Simon Fraser University Convocation Mall din British Columbia. Potrivit CTV News, sute de fani Nickelback au participat la filmare, inclusiv un fan care a călătorit tocmai din Edmonton.

San Quentin a fost inspirat după ce solistul Chad Kroeger a întâlnit în viața reală pe unul din gardienii renumitei închisori de înaltă securitate din California. Piesa urmărește povestea unui deținut care își planifică evadarea inteligentă. Pe lângă San Quentin, viitoarea colecție a trupei va cuprinde 10 piese noi.

Get Rollin’ și Get Rollin’ (Deluxe) vor fi disponibile prin platforme digitale și în format CD. Ediția de lux include patru piese bonus — versiuni acustice ale pieselor High Time, Just One More, Does Heaven Even Know You’re Missing? și Horizon. Versiunile standard și exclusive ale albumului vor fi, de asemenea, lansate pe vinil în 2023.

Get Rollin’ track listing:

 1. San Quentin
 2. Skinny Little Missy
 3. Those Days
 4. High Time
 5. Vegas Bomb
 6. Tidal Wave
 7. Does Heaven Even Know You’re Missing?
 8. Steel Still Rusts
 9. Horizon
 10. Standing In The Dark
 11. Just One More
 12. High Time (Acoustic) *
 13. Does Heaven Even Know You’re Missing? (Acoustic) *
 14. Just One More (Acoustic) *
 15. Horizon (Acoustic) *

* Get Rollin’ deluxe version

Nickelback- Get Rollin'
Nickelback- Get Rollin’

Nickelback va susține trei concerte luna viitoare, pentru a sărbători lansarea materialului Get Rollin’.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*