Corey Taylor (Stone Sour) ia atitudine împotriva atacurilor lui Chad Kroeger (Nickelback)

În data de 19 iunie 2017, am publicat o știre în care prezentam declarațiile pe care le-a făcut Chad Kroeger, solistul formației NICKELBACK, despre colegul său de breaslă Corey Taylor, vocalist în trupele Stone Sour și Slipknot.

În cadrul unui interviu cu webzine-ul suedez Metal Covenant, Kroeger a lansat un atac dur la adresa lui Taylor și a grupurilor în care activează acesta.

Stone Sour încearcă să fie Nickelback. Corey Taylor a spus niște lucruri foarte urâte despre mine în presă. Vorbește mereu despre cât de ușor este să compui un hit. Arată-mi! Compune și tu unul! Încă nu am auzit așa ceva din partea lui. Piesele sunt în regulă dar nu sunt la fel de bune ca ale noastre. Sună ca versiunea ușoară a lui Nickelback”, a comentat Kroeger.

Apoi, solistul a vorbit despre Slipknot, cealaltă trupă a lui Taylor:

Au trebuit să își pună costume și să țopăie pe scenă. Cât de bună poate fi muzica unei trupe dacă, pentru ca aceasta să se facă remarcată, membrii ei trebuie să se bată în fața publicului și să își vomite în măști?”, a continuat Chad Kroeger.

Corey Taylor, în timpul unui interviu acordat postului de radio KUPD, din Arizona, a profitat de dreptul la replică și a făcut la rândul său câteva declarații caustice cu privire la vocalistul Nickelback.

Știți ceva? N-am spus niciodată că este ușor să compui un hit. Nu știu pe ce planetă trăiește. Aș zice că este vorba despre Planeta Kroeger, și cred că acolo crește iarbă foarte bună, pentru că e limpede că omul este un idiot. Am avut inițial pornirea să îi spun niște lucruri grele dar apoi am început să citesc comentariile online și am realizat că nu trebuie să zic absolut nimic. Este un om pe care nu îl place foarte multă lume. Cam asta e tot ce se poate afirma pe temă. Poți să vorbești cât de ține gura. Eu pot spune un singur lucru: am fost votat cel mai sexy tip din lumea rockului, în timp ce purtam o mască! Tu ai fost etichetat drept cel mai urât de două ori, fără să porți nimic pe față. Poți să îți bagi chestia asta în f**d”, a explicat Taylor.

Muzicianul a continuat prin a spune că se înțelege foarte bine cu toți ceilalți membri ai formației Nickelback și că singurul cu care nu a putut avea o relație amicală este Chad Kroeger.

„Singurul cu care nu mă pot înțelege este ‘față de picior’. Are o față ca un picior, nu e așa? Omule, bagă-te în pat cu perna ta Hello Kitty și taci din gură!”, a declarat Corey Taylor.

Potrivit spuselor lui Josh Rand, chitaristul trupei Stone Sour, Kroeger le-ar fi cerut membrilor SS să accepte rolul de „opening-act” pentru formația Nickelback, în cadrul turneului canadian al acesteia, ofertă pe care Corey Taylor a refuzat-o.

Interviul cu Taylor poate fi ascultat mai jos.

Vă reamintim că noul album Stone Sour, „Hydrograd”, va fi lansat în data de 30 iunie 2017.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*