Rob Halford a azvârlit telefonul unui fan în timpul concertului

În timpul concertului Judas Priest din Rosemont, Illinois de pe 25 mai, Rob Halford a trântit telefonul – l-a azvârlit, mai bine zis – din mâna unui fan pentu că filma totul cu blitz-ul pornit și Rob nu se putea concentra. A durat doar șase melodii până când Rob și-a pierdut răbdarea, iar în timpul „Judas Rising” a decis să ia măsuri pe cont propriu, după cum puteți observa în clipurile de mai jos filmate, în mod ironic, tot cu telefonul.

Cu toții știm oamenii ăia care vin la concerte și doar stau cu telefoanele în aer, filmând totul, absolut totul, uitându-se la concert prin telefon în timp ce înregistrează, iar muzicienii sunt de acord cu noi că e enervant acest comportament.

Artiști ca Sully Erna (Godsmack), Corey Taylor (Slipknot, Stone Sour), Sebastian Bach (ex-Skid Row) și Bruce Dicksinson (Iron Maiden) sunt împotriva folosirii telefoanelor mobile în timpul concertelor.

„E una să filmezi și alta să te holbezi la ecran în timp ce filmezi,” spune Corey Taylor într-o discuție cu Loudwire Nights. „E chiar acolo. Ești atât de speriat de viața reală că nu poți să faci nimic dacă nu se află pe ecranul ăla de 4 pe 4 (inch)?”

În 2015, Sebastian Bach a îndemnat fanii să-și lase telefoanele în buzunare și genți și să se bucure de moment. „Vă distrag și pe voi și pe cei de pe scenă. Puneți-vă telefoanele de-o parte, nici măcar n-o să vă uitați la clipurile alea oricum!” Sully Erna susține că ceva magic se întâmplă când nu te uiți prin ecranul mic de 4 inch la showuri live.

În 2012, Bruce Dickinson a atras atenția unui fan în timpul unui concert Iron Maiden pentru că trimitea mesaje, adresându-i o insultă neplăcută pe care n-o vom menționa.

La concertul Guns N’ Roses din 2016  @ Troubadour în Los Angeles au fost interzise telefoanele mobile. „A fost minunat,” mărturisește McKagan. „A fost acel sentiment old school când toată lumea doar dansa și se simțea bine.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*