Abbath intră la dezintoxicare în urma anulării concertelor

662 vizualizări

După dezastrul care a fost concertul din Buenos Aires de pe 13 noiembrie, când Abbath a urcat beat pe scenă și a zdrăngănit niște tentative de piese, apoi a plecat, formația a anulat restul concertelor.

Acum, pe pagina de facebook, vocalistul Abbath a anunțat că va merge la dezintoxicare și că se vor anula și concertele din decembrie:

Outstriders, în viață primești multe cărți de jos. Am avut destul noroc încât să am oportunitatea să-mi trăiesc visul, adică să fac muzică, să scot albume și să concertez în toată lumea pentru fani. O mare parte a fost o călătorie frumoasă, dar au fost și momente când lucrurile au mers prost. Cel mai bun exemplu e ultimul turneu din America de Sud, când am fost nevoiți să anulăm concerte din Argentina și Brazilia.

Nu e niciun secret că mă lupt cu dependența. Mi-am dat seama că e timpul să mă iau la trântă cu acest demon, așa că m-am înscris într-un program de dezintoxicare care să mă ajute să mă curăț odată și pentru totdeauna. Mă simt mai motivat și determinat ca niciodată să câștig lupta asta.

Din cauza acestui program, suntem nevoiți să anulăm concertele din Decembrie pe care le-am programat cu cealaltă trupă, Bombers. Ne cerem scuze fanilor care așteptau showurile. Ne vom revanșa și momentan încercăm să le reprogramăm.

Acum vreau să mă întorc curat, mai puternic, mai concentrat și mai determinat ca niciodată.

Bergen, 25th of November 2019, Outstriders,Throughout life you’re dealt different decks of cards. I’ve been…

Geplaatst door ABBATH -Official- op Maandag 25 november 2019

Abbath și trupa sa (tot Abbath, evident) se aflau în plin turneu de promovare al celui de-al doilea album, „Outstrider”, lansat în iulie via Season Of Mist.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*