Solistul In Flames a devenit berar de onoare

Potrivit Denver Westword Blogs, vocalistul Anders Fridén din formatia In Flames a vizitat luna trecuta beraria Great Divide Brewing din Denver care si-a distribuit marfa in Suedia de mai multi ani prin intermediul Great Brands — un distribuitor ce transporta mai multe tipuri de bere de origine americana, inclusiv cele de la Avery, Left Hand, Oskar Blues si Ska. Anders, care se autointituleaza „un mare fan al berii bune” a luat legatura cu proprietarul Great Divide, Brian Dunn, printr-un prieten care lucreaza pentru Great Brands.
 
Trupa si berarii au devenit rapid prieteni iar cand Chris Kirk a aflat ca In Flames va trece prin oras, l-a invitat pe Anders sa-si dea cu parerea despre lotul final HeyDay — o bere belgiana ce va fi lansata in primavara.
 
„Muzica si berea sunt al dracului de asemanatoare” a remarcat Fridén. „Ne punem inima si sufletul in ceea ce facem, la fel ca baietii astia. Suntem ambasadori. Totul se reduce la raspandirea iubirii… viata e prea scurta ca sa bei rahaturi.”

 
Anders a mai colaborat cu cateva fabrici de bere suedeze pentru un brand pe care l-a pornit alaturi de un prieten numit FrEQuency.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*