Anders Friden (In Flames): „Daca as merge la American Idol, nu m-ar vota nimeni!”

213 vizualizări

Anders Friden de la IN FLAMES a oferit un interviu pentru Rockbook Magazine, cu ocazia concertului sustinut in Ungaria pe data de 28 septembrie 2014.

Friden a vorbit despre schimbarile vocale din ultimii ani. Muzicianul a declarat ca tot ceea ce se aude pe discuri este intentionat si nu este determinat de hazard.

„Totul e intentionat, are un scop. Nu e ca si cum m-ar obliga cineva sa fac ceva anume. Daca aud ceva ce nu imi place intr-o piesa, scot sound-ul respectiv. Vocea este instrumentul meu si vreau sa-l perfectionez, exact asa cum restul membrilor devin din ce in ce mai buni la instrumentul lor. Vreau sa schitez peisaje diverse, nu sa ma limitez la unul anume”, a punctat Anders.

„Nu este scopul meu sa devin cel mai bun cantaret din lume, dar simt ca am un stil unic, care imi apartine, pe care il controlez perfect. Insa, daca as merge la American Idol, de exemplu, sunt sigur ca nu m-ar vota. Ar spune: ‘la naiba, nu! nu te putem asculta’. Genul acesta de concursuri cauta un anumit tip de perfectiune, iar, pentru mine, perfectiunea este plictisitoare. Trebuie ca fiecare artist sa aiba ceva personal, ceva graitor. Asta incerc eu sa obtin”, a declarat Friden.

Urmareste interviul integral mai jos:


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*