In Flames a semnat cu Nuclear Blast și pregătește un DVD nou

243 vizualizări

Formația suedeză IN FLAMES a anunțat că a semnat un contract cu germanii de la Nuclear Blast, label ce va distribui viitoarele lor materiale în lume, cu excepția Americii de Nord și țărilor scandinave.

Este cel de al treilea nume pe care Nuclear Blast l-a anunțat în această săptămână; vă amintim că Paradise Lost și Opeth au semnat la rândul lor cu această casă de discuri. Totodată, suedezii au mai dezvăluit că vor lucra la un nou DVD.

„Într-un fel, In Flames și Nuclear Blast împart aceeași poveste”, a declarat solistul Anders Friden. „Ambele au început într-un garaj în Europa, amândouă iubesc metal-ul și ambele au crescut de-a lungul anilor. Datorită acestor atuuri, a apărut o motivație naturală de a începe ceva nou!”.

Markus Staiger, directorul Nuclear Blast a declarat: „Suntem fericiți că In Flames a decis să se întoarcă pentru a doua oară la Nuclear Blast. Îmi amintesc cum albumul lor de debut, „Lunar Strain”, m-a inspirat în trecut. Am fost fascinat de metoda lor de a combina death metal-ul cu partea delicată a melodicului (…)”.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*