Actrița Margot Robbie este fană Slipknot și adoră muzica metal

Actrița australiană Margot Robbie a câștigat simpatia fanilor metal datorită unui interviu recent oferit în cadrul emisiunii The Graham Norton Show.

Cunoscută pentru roluri majore precum Harley Quinn (Suicide Squad), Sharon Tate (Once Upon a Time in Hollywood) și Jane Porter (The Legend of Tarzan), Margot Robbie a devenit faimoasă prin intermediul serialului australian Neighbours, în care a jucat-o pe Donna Freedman.

Margot Robbie a fost invitată la emisiunea personalității TV britanice Graham Norton pentru a-și promova noul film, Babylon, și, întrebată dacă a fost vreodată goth, actrița a recunoscut că a trecut printr-o fază întunecată.

„Nu pot să spun că am fost chiar goth ci, mai degrabă, emo. Ascultam doar muzică grea. Îmi vopseam părul negru și, când mă tundeam, foloseam lama de ras.”

Uimită de neașteptata dezvăluire, colega de breaslă a lui Robbie, Cate Blanchett, a întrebat-o dacă, într-adevăr, i-a plăcut așa de mult muzica heavy. Actrița nu a ezitat să răspundă afirmativ.

„Chiar mi-a plăcut și încă îmi place. Țin minte că am fost la un concert Slipknot și m-au abordat o mulțime de oameni foarte drăguți și respectuoși, care erau fani ai serialului în care jucam atunci, Neighbours. Erau foarte implicați atât în serial, cât și în Slipknot. Îmi place mult acest gen muzical.”

Spre deosebire de Cate Blanchett, noi suntem încântați că o putem numi pe Margot Robbie sora noastră de suflet. Metalul are nevoie de cât mai mulți susținători.

Interviul actriței cu Graham Norton poate fi urmărit mai jos.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*