Noi confirmari la Carpathian Alliance 2015

Un nou set de trupe isi anunta prezenta in cadrul editiei 2015 a festivalului ucrainean dedicat metalului extrem, Carpathian Alliance: Avulsed, Endstille, Devlsy, Psychonaut4, Thyrfing, Disarm. Festivalul are loc in perioada 24-26 Iulie 2015 in Ucraina.

Info trupe:

Avulsed (death metal, Spania) – http://goo.gl/Zbn6fc
Endstille (black metal, Germania) – http://goo.gl/QwdS6z
Devlsy (black metal/shoegaze, Lituania) –http://goo.gl/RXD4zx
Psychonaut4 (post suicidal black metal, Georgia) – http://goo.gl/LWfgKa
Thyrfing (viking metal, Suedia)- http://goo.gl/kaKKVx
Disarm (heavy/thrash metal, Ucraina)- http://goo.gl/hOUFle

Noile trupe se adauga liste de confirmari de pana acum: Akral Necrosis, Horna, Satanic Warmaster, Kampfar, Vulture Industries, Graveworm.

Accessul va fi limitat la un numar de 3500 de oameni, cu un nou sistem de plata care permite fanilor sa intre la festival cu doar 3 euro/persoana. Mai multe detalii despre acest sistem de plata poate fi gasit pe siteul oficial al evenimentului – http://camf.gp-agency.com.ua/index.php/eng/

In curand, Cavalleria Events in parteneriat cu organizatorii festivalului, va pune la dispozitia publicului din Romania o metoda simpla de a intra in posesia unei rezervari/bilet digital.

Mai multe informatii despre festival, din partea organizatorilor:

CARPATHIAN ALLIANCE METAL FESTIVAL este un festival international situat pe teritoriul centrului turistic Zakhar Berkut in satul Volosyanka, la 6 km de satul Slavske (un ski resort ucrainean foarte cunoscut), unde se gaseste cea mai lunga linie de telescaun din Carpati (2800 m) alaturi de o multime de hoteluri si pensiuni pentru toate gusturile si pentru orice buget. Cu ajutorul telescaunului, vizitatorii pot ajunge direct in zona festivalului din varful muntelui, unde o multime de trupe europene importante vor concerta pentru publicul Carpathian Alliance. “Aveti ocazia sa va bucurati de aerul curat de munte si de sursele de apa, departe de haosul cotidian al orasului, sa va aruncati intr-o lume a muzicii si a muntilor, unde eternitatea domneste…”

Official facebook page:
https://www.facebook.com/CarpathianAlliance1

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*