Northlane a lansat un alt single de pe „Alien”

Formația australiană de metalcore progresiv Northlane au lansat o nouă piesă de pe următorul lor album, „Alien”, care se va lansa pe 2 august via UNFD. Totuși, cine suferă de epilepsie fotosensibilă e sfătuit să nu se uite la clip.

Despre „Talking Heads”, vocalistul Marcus Bridge spune: „Se referă la nesiguranța și anxietatea care vine odată cu creșterea într-o familie violentă, cu părinți dependenți de droguri. Trauma asta m-a făcut să-mi fie greu să-mi exprim gândurile și ideile în trecut, atât emoțional cât și creativ.”

Tot Bridge spune că odată ce a început să lucreze la această piesă, nesiguranța a început să dispară treptat și așa a reușit să vină cu idei noi pentru restul albumului. „Consider că e important să știm că sunt mulți oameni care simt la fel. Sper că prin această piesă și restul problemelor abordate pe parcursul albumului, oamenii vor reuși să nu se mai simtă prost vorbind despre trecut și să-l transforme din slăbiciune în ceva puternic.”

Altă piesă lansată recent (29 aprilie) de pe același album e și „Bloodline”, pe care o puteți asculta mai jos:

Videoclipul a fost regizat de Jason Eshraghian, acesta colaborând cu Northlane din 2014. Fiind tot o piesă foarte personală, videoclipul arată o relație abuzivă între un tatăl și fiul său. „Piesa se bazează pe ideea de a crește într-o familie dezbinată și despre ceea ce se așteaptă de la un copil crescut astfel,” spune Marcus.

01. Details Matter 02. Bloodline 03. 4D 04. Talking Heads 05. Freefall 06. Jinn 07. Eclipse 08. Rift 09. Paradigm 10. Vultures 11. Sleepless


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*