Extraterestrii exista! NASA a confirmat iar noi sarbatorim cu melodii rock despre ei

723 vizualizări

NASA a confirmat recent existenta vietii pe alte planete! In lumina acestor vesti, ne-am decis sa va oferim un material special.

Zilele trecute, in cadrul unei sedinte publice, NASA, reprezentata de oamenii ei de stiinta principali, a declarat ca se asteapta ca, in urmatorii 20 de ani, sa gaseasca forme de viata extraterestre.

Specialistii considera ca sunt putine sanse sa o gasim in sistemul nostru solar, orientandu-se spre „vecini”.

Oricum ar fi, practic NASA a confirmat existenta extraterestrilor!

Din acelasi „film”, va prezentam o lista cu melodii rock despre omuleti verzi, OZN-uri, civilizatii de pe alte planete, invazii si alte lucruri care tin de vasul univers.

Megadeth – Hangar 18

Nick Menza, tobosarul formatiei Megadeth in perioada compunerii acestei piese (anii 90), credea din tot sufletul in extraterestri. El si-a adus aportul la aceasta melodie, care descrie un loc ultrasecret detinut de Baza Aeriana Wright Patterson din Ohio, unde Guvernul american ascundea cadavrele extraterestrilor si navele spatiale ale acestora.

David Bowie – Starman

In piesa, se vorbeste despre creaturile extraterestre care asteapta in cer sa primeasca un semn de la tinerii de pe Pamant, pe care vor sa-i vada stralucind. Alte melodii compuse de Bowie care se inscriu in registrul „ode aduse fiintelor din alte lumi” sunt  „Space Oddity” sau „Loving the Alien”.

Radiohead – Subterranean Homesick Alien

O melodie a carei esenta este aceea ca ar fi, poate, mai bine daca am fi salvati de platitudinea existentei umane de catre o nava spatiala extraterestra, care ne-ar rapi si ne-ar duce pe alta lume.

Billy Lee Riley – Flying Saucer Rock N ‘Roll

Piesa este o clasica a genului si vorbeste despre „extraterestrii” rock and roll care starnesc o adevarata revolutie pe Pamant. Acestia sunt, cum era de asteptat, mici si verzi! Cantecul poate fi interpretat si ca o metafora referitoare la muzicienii adepti ai acestui stil controversat.

Belvedere – And You thought the Doctor’s Probe Hunt

Formatia canadiana de skate punk descrie o rapire extraterestra al carei rezultat este o sedinta temeinica de spalare a creierului.

Pixies – Motorway to Roswell

Iata tributul formatiei Pixies pentru extraterestrii picati la Roswell si deveniti, in mod tragic, exponate folosite in scopurile oribile ale Guvernului American.

Queen –  Flash Gordon

In sfarsit o viziune mai putin optimista asupra invaziei extraterestre! Aceste creaturi din melodia Queen sunt malefice si nu prea ne vor binele! Piesa a facut parte de pe coloana sonora a filmului omonim, lansat in 1980.

Blondie – Rapture

Dupa o noapte de dans, esti atacat de un martian care iti devoreaza capul! Mereu ni se intampla asta…

The Killers – Spaceman

Protagonistul este rapit de extraterestri si dus la bordul navei acestora. El spera sa aiba ocazia sa calatoreasca prin galaxii dar observa ca, de fapt, nu este altceva decat un obiect de studiu. Se intoarce acasa, unde nimeni nu il crede…

Creedence Clearwater Revival – It Came Out Of The Sky

Jody isi conducea fara probleme tractorul cand este daramat de ceva ce pica din cer…Bineinteles, este vorba despre ceva provenit din mediul extraterestru!

Klaatu – Calling Occupants Of Interplanetary Craft

Prog-rockerii canadieni din Klaatu au un mesaj simplu pentru invadatorii extraterestri: „suntem prietenii vostri!”.

The Byrds – Mr. Spaceman

Country-rocerii de la The Byrds au scris aceasta piesa, inspirati de ideea unei intalniri cu un extraterestru, care a refuzat, insa, sa ii poarte cu el prin lumea intergalactica.

Blink 182 – Aliens Exist

Nu se putea sa lipseasca un mic examen proctologic efectuat de creaturile de pe alta planeta…Doar vorbim despre Blink 182!

Yes – Starship Trooper

Desi cantecul vorbeste despre o putere supranaturala care protejeaza Pamantul, multi fani au speculat ca, de fapt, personajul central este un Dumnezeu misterios, vazut ca extraterestru.

Jefferson Airplane – Have You Seen the Saucers

Formatia americana a scris cantecul intr-o perioada in care ideea unei invazii extraterestre era in mintile tuturor.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*