Obituary distribuie piesa Dying Of Everything

Obituary- band nov 2022
Obituary- band nov 2022

Veteranii death metal, Obituary, vor lansa un nou album de studio, Dying Of Everything, pe 13 ianuarie prin Relapse Records. Al doilea single al LP-ului, piesa de titlu, tocmai a fost lansată.

Obituary comentează: „Am ales piesa de titlu pentru cel de-al doilea single pentru a le oferi fanilor ceva puțin diferit față stilul nostru tipic.  Suntem încântați să prezentăm talentul lui Ken Andrews (chitară), de a scrie. Când el și Donald Tardy, (tobe) își pun capetele la contribuție împreună și simt, adaugă încă un plus la Dying Of Everything și abia aștept ca fanii să-l audă!!”

Dying Of Everything distruge în tradiția onorata de timp a clasicelor Slowly We Rot și Cause Of Death, menținând în același timp sunetul ucigaș de studio pe care trupa l-a perfecționat încă din 2007, cu monstruosul Xecutioner’s Return

Dying Of Everything track listing:
01. Barely Alive
02. The Wrong Time
03. Without A Conscience
04. War
05. Dying Of Everything
06. My Will To Live
07. By The Dawn
08. Weaponize The Hate
09. Torn Apart
10. Be Warned
Ca aproape fiecare album din vastul catalog Obituary, Dying Of Everything este instantaneu memorabil; este o abilitate pe care Obituary și-a îmbunătățit-o de-a lungul anilor. Este neobișnuit ca o trupă care există încă din anii ’80 să facă unele dintre cele mai bune lucrări ale lor în anii 2020. Dar exact asta a reușit Obituary prin atitudinea lor de „do-it-yourself” și prin turneele necruțătoare la nivel mondial.

„Cred că se reduce la pasiune”, spune vocalistul John Tardy. „Spun asta tot timpul, dacă ceva nu este distractiv, nu o voi face. Și ne distrăm mai mult ca niciodată.” În martie 2021, John Tardy a declarat că trupa a folosit timpul de nefuncționare din timpul pandemiei pentru a lucra la un nou album de studio. „Cu siguranță am lucrat la melodii noi și nu ne-am grăbit”, a spus el. „Nu aveam chef să lansăm un album acum, în mijlocul pandemiei, când nu poți merge în turneu și nu-l poți promova. Nu este ceea ce am vrut să facem, așa că nu ne grăbim. Anul viitor, vom pleca din nou la drum. Vom lansa un alt album anul viitor înainte să plecăm la drum și să începem din nou turneele.”

Întrebat la ce se pot aștepta fanii de la noul LP, John a spus: „Cred că va suna ca Obituary. Suntem un fel de oameni ai peșterilor; nu ne place să evoluăm prea mult. Ne place să schimbăm puțin ici și colo. Dar suntem prea bătrâni ca să ne schimbăm prea mult, cred. Deci, atâta timp cât este greu și zguduitor, atunci la asta te poți aștepta.”

La începutul acestui an, Decibel Books a lansat Turned Inside Out: The Official Story Of Obituary, biografia complet autorizată. În carte, David E. Gehlke, autorul altor biografii celebre, oferă o privire fără precedent asupra legendelor death metal prin intermediul unor interviuri aprofundate cu membri ai trupei din trecut și din prezent, ingineri de înregistrări, contemporani de scenă și veterani ai industriei muzicale care au lucrat direct cu trupa de-a lungul carierei de aproape patru decenii.

Cu sute de fotografii rare și nevăzute până acum, precum și o prefață scrisă de Max Cavalera, copertă cartonată și 328 de pagini Turned Inside Out: The Official Story Of Obituary este disponibilă exclusiv pentru comandă.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*