Obituary lansează videoclipul noului single My Will To Live

Obituary band nov 2022
Obituary band nov 2022

Obituary, vor lansa noul lor album de studio, Dying Of Everything, pe 13 ianuarie prin Relapse Records. Iată videoclipul oficial pentru cel de-al treilea single al LP-ului, My Will To Live, creat de 12 Inch Media.

Obituary comentează: „Se apropie momentul și suntem încântați să punem în sfârșit noul album în mâinile fanilor! A trecut mult timp și știm că voi ați așteptat cu răbdare această lansare. Așa că suntem mândri să oferim videoclipul următorului single.

My Will To Live a fost una dintre ultimele melodii pe care le-am scris pentru acest album. Este cea aleasă pentru videoclipul cu versuri, deoarece este o melodie clasică în stil Obituary, cu mult groove. Este o reprezentare al naibii de bună a Dying Of Everything în ansamblu. Sperăm, că vă va trezi interesul și vă va pregăti pentru ceea ce vă puteți aștepta de la noul album!”

Toboșarul Donald Tardy a declarat recent despre Dying Of Everything: „Într-un fel magic, toate stelele s-au aliniat pentru noi. Ne-a luat mult timp să scriem acest disc. Nu ne forțăm niciodată să facem melodii; lăsăm melodiile să izvorască din noi. Dar odată ce ne-am apucat de treabă și am început să scriem, am fost entuziasmați chiar de la început. Apoi, am terminat cu înregistrarea și i-am trimis-o lui Joe Cincotta. Așa că, avem o chimie perfectă. Trupa este în flăcări. Cred că am cântat bine. Am cântat clar pe acest disc, ceea ce face ca treaba inginerilor este foarte ușoară. Din ceea ce a spus Joe, a fost ușor să producă acest album. I-am dat un produs greu, dar curat și bine interpretat. Așa că sunt super, super încântat de acest album.”

În martie 2021, John Tardy a vorbit despre ce se pot aștepta fanii de la noul LP Obituary. „Cred că va suna ca un Obituary clasic. [Râde] Ne știți – suntem un fel de oameni ai cavernelor. Nu ne place să evoluăm prea mult. Ne place să schimbăm puțin ici și colo, dar suntem prea bătrâni pentru a ne schimba prea mult, cred. Așa că atâta timp cât este heavy și zguduitor, atunci la asta te poți aștepta. „


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*