Onenightstand/ 15.06.2013, Private Hell, Bucuresti

258 vizualizări

Sa fim sinceri…Industria rock autohtona are parte din belsug de formatii „expirate”. Da, stim ca acest cuvant nu este foarte reverentios, dar el exprima cu maxim succes o realitate.

Se mai intampla din cand in cand sa apara grupuri tinere care au ceva de spus si ne bucuram sa observam ca in ultima vreme noile formatii dau dovada de viziune si nu mai canta fara un „program” cultural.

Formatia sibiana ONENIGHTSTAND este o astfel de trupa fresh, energica si plina de „zvac” & glam. Am simtit asta pe pielea noastra sambata seara, pe data de 15 iunie 2013, in Private Hell Club, unde baietii + fata au oferit un concert foarte reusit.

Onenightstand canta „high voltage rock’n’roll„, un gen care reprezinta o combinatie intre formatii ca Motley Crue, Guns N’Roses, The Cult, Motorhead si Joan Jett. Cu toate acestea, sound-ul trupei este original si nu este inecat in referinte muzicale.

De apreciat faptul ca avem de-a face cu un grup care are o solista vocala. Felicitari Irinei pentru versatilitatea timbrului sau si pentru curajul de a face o altfel de muzica intr-o industrie sufocata de pitipoance.

Punctuala, gasca rock a inceput prestatia in jurul orei 22 cu „We’re Doin’ Ok”, o melodie de pe albumul „Wild Ride”, lansat anul acesta in primavara. Onenightstand a facut un periplu prin piesele de pe disc, dand frau liber unor imnuri ca „House Arrest” si „Wild Ride”.

De alta, toate piesele formatiei au acel „vino-ncoa” si ti se intiparesc automat in minte. Onenightstand a oferit publicului din Private Hell si cateva coveruri inedite, pe care rareori avem ocazia sa le ascultam.

Este vorba despre „I Hate Myself (for loving you)” a lui Joan Jett, „Cherry Bomb” a rebelelor The Runaways si „Sweet Child O’Mine”, care nu am fi crezut ca suna atat de bine cu o voce feminina.

S-au auzit si „Ghost” a lui Slash, dar si clasice precum „Satisfaction” de la Stones. Show-ul s-a sfarsit cu „Six Six Sex” si cu un bis in care a fost implicat si publicul.

Onenightstand este o formatie cu un voltaj cu adevarat inalt, care debordeaza de energie si de showmanship. Trupa are planuri mari pentru cel de-al doilea album care este momentan in lucru.

Pana la aparitia acestuia, ascultati cateva piese de pe primul AICI, si dati LIKE pe Facebook AICI.

Nu uitati sa cititi si interviul cu Onenightstand AICI. 

Va invitam sa-i vedeti live pe trupeti cu prima ocazie!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*