Ozzy Osbourne a murit? Alarmă falsă!

Ozzy Osbourne
410 vizualizări

Ozzy Osbourne mort? Nici vorbă de așa ceva! Acum relaxați-vă și nu vă alarmați, căci întreaga veste șocantă este una falsă, iar celebrul artist este încă bine și sănătos.

Un mesaj tulburător postat zilele trecute pe Facebook ce anunța moartea tragică a cântărețului Ozzy Osbourne a făcut înconjurul lumii în doar câteva minute și a întristat o mulțime de fani ai celebrului artist. Asta doar pentru câteva momente, căci imediat știrea s-a dovedit a fi un falsă, solistul trupei BLACK SABBATH fiind încă în viață.

Și pentru că în foarte multe cazuri Facebook este generator de știri diverse care nu sunt întotdeauna verificate, pagina „R.I.P. Ozzy Osbourne” a reușit să stângă rapid aproximativ un milion de „like-uri”, ceea ce a întărit și mai mult vestea falsă, susținută în special de următorul mesaj ce putea fi citit la secțiunea „About” a paginii:

„Miercuri, 6 iulie 2016, ora 11 a.m., iubitul nostru cântăreț Ozzy Osbourne a trecut în neființă. Ozzy Osbourne s-a născut în data de 3 Decembrie 1948, în orașul Birmingham. Îi vom simți lipsa, însă niciodată nu îl vom uita. Vă rugăm să vă arătați susținerea și mesajele de condoleanțe prin comentarii și like-uri la această pagină.”

Se pare însă că nu toți fanii au dat crezare știrii alarmante, mulți dintre ei fiind deja obișnuiți cu acest gen de alarme false, aceștia exprimându-și furia prin diverse comentarii.

Confirmarea știrii conform căreia cântărețul nu este mort a venit imediat a doua zi din partea reprezentantului oficial a lui Ozzy Osbourne, care a transmis tututror fanilor următorul mesaj:

„Se pare că Ozzy se alătură listei lungi a celebrităților care au fost făcute victimele știrilor false. Acesta este bine și încă în viață, așa că încetați să mai credeți tot ce scrie pe internet.”


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*