Papa Roach lansează videoclipul piesei Ego Trip

Papa Roach- Ego Trip
Papa Roach- Ego Trip

Californienii Papa Roach au lansat videoclipul oficial pentru piesa de titlu a celui mai recent album al lor, Ego Trip. LP-ul a apărut în aprilie prin New Noize Records în parteneriat cu ADA Worldwide. Clipul piesei Ego Trip este regizat de Bryson Roatch.

Papa Roach a declarat: „Am vizitat legendara House Of Vans din Mexico City la începutul acestui an. Am invitat fanii să-și facă de cap cu noi, pentru a filma videoclipul piesei ce dă titlul albumului Ego Trip. Energia a fost cu adevărat plină de inspirație pentru toată lumea! Mulţumesc, Mexic. Te iubim! Viva La Cucaracha”.

Papa Roach și Falling In Reverse au anunțat recent a doua etapă a turneului Rockzilla. Ei au ca invitat special Hollywood Undead și în deschidere va urca pe scenă Escape The Fate. Călătoria va începe în Rochester, New York, pe 1 februarie și va include opriri în 21 de orașe din SUA.

Papa Roach va călători anul viitor, pentru o serie de întâlniri în Marea Britanie cu Don Broco și Dance Gavin Dance. Vor urma apariții la festivaluri de vară în Europa, urmând să fie anunțate mai multe detalii în curând.

După doi ani de muncă și aproape 10 luni de entuziasm cu fanii, Papa Roach a sărbătorit recent lansarea celui de-al unsprezecelea album de studio, Ego Trip. Un album care a încolțit aproape din greșeală în chinurile unui blocaj global. Semințele sale au fost plantate când cvartetul a intrat într-un conac securizat de COVID din Temecula, California, în vara anului 2020. Ceea ce a început ca o evadare și un exercițiu de păstrare a creației, într-o lume care s-a oprit complet, a devenit rapid ceva mai mare. Intenționat, provocator și exact la granița dintre încrezător și încrezător, Ego Trip este Papa Roach la un nivel îndrazneț și strălucitor. Este completat de chitaristul Jerry Horton, basistul Tobin Esperance și toboșarul Tony Palermo. „Sper că titlul albumului îi va pune pe câțiva pe gânduri.” chicotește Shaddix.

Papa Roach sunt lideri de vânzări laureați cu platină, de două ori nominalizați la Grammy în muzica hard rock alternativă. În 2020 au sărbătorit cea de-a 20-a aniversare a albumului lor iconic Infest. După 20 de ani de carieră, trupa continuă să aibă succes la nivel mondial.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*