Paul McCartney va fi Kurt Cobain pentru o seara

UPDATE: Urmareste mai jos prestatia lui McCartney cu membrii Nirvana.

Fanii NIRVANA au un motiv serios sa astepte cu sufletul la gura prestatiile din seara aceasta – 12.12.2012 – de la concertul umanitar oferit pentru ajutarea victimelor Uraganului Sandy.

Evenimentul va avea loc la Madison Square Garden din New York. Se pare ca fostii membrii ai legendarei trupe de grunge – Dave Grohl, Krist Novoselic si Pat Smear – vor aparea pe scena alaturi de Paul McCartney pentru a oferi un spectacol unic.

Potrivit cotidianului The Sun, Paul McCartney va juca rolul de inlocuitor al lui Kurt Cobain.

Cu toate acestea, nu poate fi vorba despre o reuniune, deoarece formatia astfel incropita nu va canta piesele vechi Nirvana, ci o melodie nou-nouta.

Nu stiam exact cine sunt. Am vorbit cu Dave la telefon si acesta mi-a spus ca este foarte bucuros ca s-au reunit in aceasta formula. Imi cereau sa cant cu ei. Cineva mi-a zis ca este vorba despre Nirvana si ca sunt rugat sa joc rolul lui Kurt. Nu mi-a venit sa cred„, ar fi declarat McCartney.

Chiar daca nu se stie inca nimic sigur, povestea a facut inconjurul lumii si a starnit interesul milioanelor de fani Nirvana, a caror inima a fost franta in 1994 de moartea lui Cobain.

Pe aceeasi scena a evenimentului caritabil va mai canta si trupa Rolling Stones.

Pentru a arunca o privire la concert, fa click AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*