Paul McCartney: „Prezenta lui Yoko Ono in studioul Beatles ne-a socat si indispus”

Este clar ca, de dragul carierei, rockerii trebuie sa-si tina viata personala departe de studio. Este si cazul formatiei THE BEATLES care, dupa cum se stie, a avut o istorie tumultuoasa dupa ce John Lennon si-a gasit sufletul pereche, in persoana lui Yoko Ono.

Intr-un interviu recent cu „Q Magazine”, Paul McCartney a facut cateva declaratii referitoare la trecut.

Cand Yoko a intrat pentru prima data in studioul de inregistrare in care munceam impreuna cu trupa, toti am fost foarte dezamagiti. Ne-a pierit complet cheful, chiar daca ea nu facea altceva decat sa stea acolo, fara sa spuna nimic„, a declarat Paul.

„Fusesem atat de uniti toti patru incat prezenta ei era ceva ce nu puteam intelege. John devenea foarte serios in ceea ce o priveste si era incantat de libertatea pe care o gasea prin ea”, a continuat McCartney.

Oricum, foarte multe din lucrurile care au urmat au fost bune pentru noi, chiar daca la momentul respectiv pareau o tragedie sau ceva foarte rau. Am vorbit de atunci cu Yoko si a inteles si ea de ce prezenta ei acolo, in studio, ne-a socat si indispus„, spune Paul.

Artistul a declarat de nenumarate ori ca nu Ono a fost motivul principal al despartirii Beatles, dand vina pe Allen Klein, managerul care l-a inlocuit pe Brian Epstein, dupa moartea acestuia in 1967.

Fara Yoko, John nu ar fi compus niciodata piese ca ‘Imagine’, asa ca trebuie sa-i recunoastem meritul”, crede Paul.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*