KISS bate palma cu Hello Kitty pentru o serie de desene animate

Stii ca lumea este „fucked up”, cum ar spune americanii (e vina lor, nu a noastra), atunci cand formatia KISS sprijina initiativa lansarii unor desene animate „Hello Kitty” cu membrii formatiei.

Seria Tv se numeste „Kiss Hello Kitty” si este produsa de Hub Network. The Hub Network este unul dintre cele mai de succes canale TV pentru copii si a contribuit la transformarea personajului emblematic Hello Kitty intr-un icon al copilariei.

Colaborarea dintre KISS si pisicuta cea nastrusnica a inceput in 2010 cand a aparut o linie de produse pentru copii, de la haine, la rechizite scolare. Seria s-a numit „Kiss x Hello Kitty” si a avut un foarte mare succes.

„Vrem sa ne facem fanii mandri ca pot urmari un show la care se pot uita cu toata familia”, a declarat Gene Simmons.

Atat Gene cat si Paul (Stanley) sunt fani foarte mari ai lui Hello Kitty”, a declarat Roberto Lanzi, purtatorul de cuvant al brandului.

Reactiile fanilor KISS au fost impartite. Acestia s-au exprimat pe Facebook-ul trupei.

Frank Chessar a spus: „De la baieti saraci, la zei rock iar de la zei rock la prostituate corporatiste

Jeffrey Venoy Stewart crede ca: „Acesta este pretul pe care il platesti daca ai mai multe generatii de fani”

Bert Smith considera ca: „Mama, am fost suficient de rusinat cand au aparut Potato Heads cu voi, si apoi benzile acelea desenate ridicole pentru bebelusi. Dar asta? Groaznic!”

Greg Hamilton vede lucrurile asa: „Nu e nimic gresit in asta! Gene si Paul canta in KISS de 40 de ani. Este dreptul lor sa vanda brandul cum vor ei

Fa click AICI ca sa citesti mai multe pareri.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*