Haos la ultimul concert Kiss si Motley Crue. 10 oameni au fost arestati

In ciuda faptului ca au trecut de prima tinerete, membrii formatiilor KISS si MOTLEY CRUE mai sunt inca in stare sa starneasca haosul.

La cel mai recent eveniment la care cele doua trupe au fost headlineri, „The Tour – Kiss & Motley Crue”, oamenii legii au avut de furca serios cu fanii rockerilor.

Zece oameni au fost arestati ca urmare a unor comportamente rebele. 4 femei si 6 barbati si-au facut de cap intr-un asemenea hal incat politistii s-au vazut nevoiti sa intervina.

Doamnele au fost cele mai agresive. Una din ele a muscat si a lovit in gat un oftier, dupa care l-a scuipat. Celelalte femei s-au multumit cu lovituri mai usoare.

Cei sase barbati si-au invocat latura scandalagie si s-au certat cu membrii securitatii. Unul din huligani a vrut sa se urce pe scena si cand a fost interpelat de politisti, i-a injurat si i-a impins, ceea ce a dus la alungarea lui de la eveniment.

Iata ce a avut de spus John A. Williams, unul din barbatii care s-a batut cu politistii dupa ce acestia l-au prins sarind gardul ca sa intre fara bilet la eveniment:

Eram disperat sa vad concertul. Am ramas fara loc de munca luna trecuta si nu mi-am permis biletul. Politistii sunt niste ratati. Nu mi-au inteles cauza!„, a marturisit barbatul.

Toti cei zece au fost bagati la zdup. Evenimentul a avut loc pe data de 15 septembrie, in New York, la Darien Lake Performing Arts Center.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*