Tuomas Holopainen (Nightwish): Am fost aspru criticati pentru Imaginaerum

Intr-un interviu recent pentru Artisan News, Tuomas Holopainen, leaderul si claparul formatiei NIGHTWISH, a vorbit despre criticile primite pentru albumul „Imaginaerum”.

Potrivit spuselor muzicianului, foarte multi fani au fost dezamagiti de material si au fost aspri cu membrii formatiei, numindu-i „tradatori” ai metalului.

Unii au spus ca nu mai cantam metal si ca am compus o coloana sonora. Ne-au criticat pentru pasajele operatice lungi. Cu toate acestea, albumul chiar este o coloana sonora. Poate urmatorul disc va fi black metal, sau va fi complet acustic. Ideea este sa faci mereu ceea ce simti ca este bine„, a declarat Tuomas, luand apararea albumului.

Filmul la care se refera Tuomas, intitulat tot „Imaginaerum”, spune povestea discului si va fi lansat pe data de 23 noiembrie 2012. Premiera va avea loc pe data de 10 noiembrie la Hartwall Arena in Helsinki.

Pelicula este un amestec experimental de poveste, muzica si acrobatii, in stilul lui David Lynch si Neil Gaiman. Toti membrii trupei vor aparea in film. Scenariul este bazat pe o creatie mai veche de-a lui Tuomas, care dateaza din anul 2007.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*