Delain lanseaza videoclipul „We Are The Others” (Video)

„We Are The Others”, noul videoclip al formatiei olandeze de metal simfonic DELAIN, poate fi urmarit mai jos. Numele piesei coincide cu titlul celui de-al treilea album de studio care a fost lansat in America de Nord via Sensory Records. CNR Entertainment s-a ocupat de lansare in Olanda iar Roadrunner Records in restul Europei.

Tracklist-ul „We Are The Others” (versiunea nord-americana):

01. Mother Machine
02. Electricity
03. We Are The Others
04. Milk And Honey
05. Hit Me With Your Best Shot
06. I Want You
07. Where Is The Blood (feat. Burton C. Bell)
08. Generation Me
09. Babylon
10. Are You Done With Me
11. Get The Devil Out Of Me
12. Not Enough
13. The Gathering (live)
14. Control The Storm (live)
15. Shattered (live)
16. Sleepwalkers Dream (live)

Celalalt videoclip de pe album, „Get The Devil Out Of Me”, poate fi de asemenea vizionat in continuare. Clipul contine imagini din sesiunile de inregistrari de la noul CD plus material live, inclusiv filmari de la festivalul Sonisphere din Marea Britanie (folosite cu amabilitatea BlinkTV).

Descris ca „cel mai puternic, atmosferic si ametitor album al trupei de pana acum„, „We Are The Others” a fost produs de Jacob Hellner — renumit pentru activitatea sa cu Rammstein, Clawfinger si Apocalyptica — in timp ce vocea a fost trasa cu ajutorul echipei Epicentre condusa de Fredrik Thomander si Anders Wikström (Scorpions, Backyard Babies).

La prima vedere, unele titluri de pe „We Are The Others” pot suna misterios si conspirativ dar exista un fundal foarte adanc: versurile melodiei care poarta titlul albumului au fost inspirate de crima odioasa impotriva unei fete englezesti pe nume Sophie Lancaster din 2007. Ea si prietenul ei au fost bagati in coma de un grup de tineri din cauza look-ului lor goth, Sophie cedand in cele din urma din cauza ranilor. Aceasta tragedie a avut parte de reactii din toata lumea.
Solista Charlotte Wessels a comentat: „Povestea lui Sophie ne-a afectat puternic, noi facand parte dintr-o asemenea cultura, fara sa fie de altfel un caz individual; oamenii sunt discriminati — tot timpul, ajungandu-se pana la violenta — din cauza originii culturale si etnice peste tot.
‘We Are The Others’ este propriul ‘imn al outsider-ilor’ pentru toti cei care, in mod deliberat sau nu, deviaza de la normalitate. Fie ca arati diferit, te comporti diferit sau alegi un alt drum in viata, altul decat ar fi de asteptat de la tine.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*