Slash: „Deși filmul despre Mötley Crüe e grozav, unul despre Guns n-o să se întâmple”

De când Netflix a lansat filmul „The Dirt” (Jeff Tremaine, 2019), trupa americană Mötley Crüe a avut un succes răsunător în ultima vreme, așa cum a avut pe vremuri, vânzările crescând considerabil.

Într-un interviu pentru un post de radio din Chile, Slash a fost întrebat ce părere a avut despre film și spune că „a fost grozav, l-am văzut acum câteva zile. M-a dus înapoi în anii 80 și de-a lungul carierei lor și m-a făcut să-mi amintesc lucruri care s-au întâmplat pe parcurs. Apoi mi-a oferit informații de care nu eram conștient până acum.”

Deși Slash a avut numai cuvinte de laudă pentru film, a spus foarte clar că un biopic Guns N’ Roses nu se va realiza, cel puțin el n-o va face. „N-aș vrea să fac un film așa. Nu-mi pot imagina cum ar fi să găsesc pe cineva care poate juca membrii trupei așa cum sunt ei. Nu pare posibil.”

Un film e ieșit din discuție, dar un documentar cu montaje din concertele și turneele din trecut e destul de posibil, mai ales că au și filmări 24/7 între 1991 și 1994. „E foarte rar să vezi actori care joacă bine muzicieni live. Nu cred că rock and roll-ul poate fi transpus în filme, actorii nu pot avea acel vibe.” 

Totuși, fostul toboșar Matt Sorum a spus prin 2012 că discută cu cineva pentru un biopic Guns N’ Roses, atât pentru producție cât și pentru scenariu. Probabil discuții au rămas.

Cine știe când o să avem un film sau un documentar Gunss N’ Roses, dar măcar acum știm că se lucrează la un album nou, așa cum spune în același interviu. În februarie, Slash a spus că au material pentru următorul album, dar niciun plan sigur.

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*