Machine Head: Robb Flynn va lansa podcastul „No Fuckin’ Regrets”

259 vizualizări

În ultimii ani, platformele de streaming au suferit o creștere a popularității surprinzătoare, iar acum oamenii preferă să asculte chestii în loc să le vizioneze, astfel apărând fel și fel de podcasturi de la fel și fel de oameni, iar acum Robb Flynn, vocalistul formației Machine Head, se alătură cu „No Fuckin’ Regrets”, noul său podcast care se va lansa pe 11 decembrie via GaS Digital Network.

Primul episod se va putea asculta în premieră live aici miercuri, pe 11 decembrie, urmând ca în fiecare miercuri să se lanseze câte un episod, iar duminică vor apărea pe Spotify, Google Play și iTunes.

În fiecare săptămână veți avea ocazia să „vizitați” backstage-ul „la braț” cu Robb Flynn, să ascultați interviuri cu alți muzicieni întâlniți în turneu, colegii de trupă, fani înrăiți Machine Head, dar și echipa de turneu. Cine știe, dacă aveți noroc poate vă prinde și pe voi pe 12 mai 2020 în Quantic pentru o discuție.

Marți, 12 mai 2020 / Machine Head revine la București (club Quantic) pentru un concert special de 3 ore, structurat în două părți. În prima parte va fi prezentat celebrul material „Burn My Eyes” (1994), iar în partea secundă alte piese de rezistență din discografia trupei, inclusiv ultimul material discografic „Catharsis” (2018).


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*