Celelalte Cuvinte lanseaza doua noi piese la Hard Rock Cafe

414 vizualizări
Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat „Asta Lume”, in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la orele 21:00.
Celelalte Cuvinte si-a obisnuit publicul cu o identitate aparte. Dupa un amplu proiect acustic – Trup si Suflet – ce a cuprins un concert sold out la Cinema Patria din Bucuresti si un turneu national in nu mai putin de 12 orase din intreaga tara, a venit vremea ca trupa sa apara in fata publicului cu noi piese.
„Asta Lume” si „Muza Mea” sunt, intai de toate, doua piese de o factura muzicala aparte in peisajul repertoriului trupei, fiind diametral opuse, prin ceea ce reprezinta.
Despre „Asta Lume”, piesa care da si numele concertului, Calin Pop spune urmatoarele:
„”Asta Lume” a fost compusa in prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident si structura complexa, „Asta Lume” este lumea care ne inconjoara si care, de multe ori, ajunge sa umileasca, sa neindreptateasca si sa condamne cu nepasare conditia umana, o lume care „nu e a mea”, a noastra. O piesa mai lunga, care ne reprezinta pe toti.
„Muza Mea” a fost realizata in partea a doua a anului trecut, in perioada in care trupa pregatea concertul acustic de la Cinema Patria. Este o piesa interpretata in maniera acustica, ce a fost cantata in premiera la Patria, pe 18 Octombrie. Povestea piesei aduce trairile complicate si dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muza, care i-a calauzit in timp inspiratia pe drumuri intortocheate si pline de rascruci, adauga Calin Pop.”
Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce in Hard Rock Cafe evenimentul „Astă Lume”, atat cu cele doua noi creatii, cat si cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: „Zmeie”, „Scrisori Iubite”, „Daca Vrei”, „Iarba Prin Par”, „Un Sfarsit E Un Inceput” si multe altele.
De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.
Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

Sursa: Comunicat Celelalte Cuvinte


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*