Billy Idol: biletele din fața scenei, epuizate

287 vizualizări

București, 24 iunie 2014 – Biletele Golden Ring la concertul din București al lui Billy Idol s-au epuizat. Fanii starului britanic mai au la dispoziție biletele din ring (categoria Regular), la prețul de 160.5 lei. Duminică, pe 29 iunie, la intrarea de la Arenele Romane, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Concertul este organizat de Events. Termenii și condițiile de acreditare sunt disponibile aici.

Billy Idol Summer Tour 2014 a debutat spectaculos în Atlantic City. Trupa se află deja pe pământ european în acest moment. Showul face deliciul fanilor: atît piesele de pe noul material discografic, precum „Postcards From The Past”, cît și cele mai vechi, „King Rocker” și „Love Like Fire”, din repertoriul Generation X, pe care Idol & Stevens le cântă de ani de zile, aduc mulțimile la extaz. Chitaristul Billy Morrisson povestește în jurnalul de bord al turnelui de pe site-ul oficial billyidol.net ca înregistrările la noul album, „Kings & Queens of the Underground”, din studiorile SARM din Londra se finalizează cu un disc fantastic, în dulcele stil clasic Idol, cu accente moderne, versuri foarte bune și o producție fabuloasă.

Până în preziua concertului de la București, biletele în ring (Regular) sunt disponibile la prețurile de 160,5 lei. Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la prețul de 181,9 lei. Biletele se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*