Aeon Blank lanseaza „Beyond the Strings”

231 vizualizări

Urmareste cel mai nou single si videoclip al trupei bucurestene de rock/metal alternativ Aeon Blank, “Beyond the Strings”, o colaborare cu violoncelistul Alex Grajdeanu. Single-ul poate fi ascultat in exclusivitate la Deezer pentru o saptamana, in timp ce videoclipul, realizat de Alexandru Popescu, poate fi vizionat pe canalul official de Vevo al formatiei. Deasemenea, albumul de debut “Handmadegods & Godmadedemons” este si el disponibil in exclusivitate la Deezer.

Aeon Blank este o formaţie de rock alternativ cu influenţe metal, dark wave sau gothic. O trupa tanara, dar cu o abordare plina de maturitate si seriozitate, Aeon Blank s-a facut rapid remarcata pe scena marilor festivaluri din Romania anului 2012, castigand si titlul de Best Alternative Newcomer in urma concursului organizat de Metalhead.

In prezent trupa pregateste al doilea album, intitulat “Dark Waters”, care va fi lansat in toamna anului 2014 prin Universal Music Romania, un material ce va contine 12 melodii precum si colaborari surpriza.

Urmatorul concert al trupei va avea loc joi 26 iunie de la ora 21.00 la Palatul Spayer (Batistei 24A).

Link Deezer

Sursa: Comunicat de presa


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*