Aeon Blank a lansat videoclipul pentru piesa „Hipster Apocalypse”

934 vizualizări

Apocalipsa hipsterilor a sosit!

Stați, stați, nu vă speriați, că n-au dat năvală lumbersexualii peste noi…încă. 🙂

În prag de sărbători, trupa bucureșteană AEON BLANK vine cu ceva proaspăt pentru fanii săi și lansează videoclipul pentru piesa „Hipster Apocalypse”, extrasă de pe albumul „Dark Waters” din 2014. Abia „scos din cuptor”, videoclipul a fost lansat ieri și poate fi vizionat mai jos.

„Această piesă este cea cu care ne luăm la revedere de la Dark Waters, cel de-al doilea album al nostru, lansat acum doi ani, urmând ca în 2017 să exploram noi teritorii cu un nou material. Este cea de-a treia colaboare cu prietenul meu de nădejde, Alexandru Popescu, alături de Iuliana Cristina Popescu, cea care s-a ocupat de montaj, însă cu siguranță nu va fi ultima.

E un clip în care am investit fără teama, lucru pe care l-aș face oricând, atata timp cât Alex ar fi la butoane. Ce ne-am dorit de la acest clip a fost în primul rând simplitatea. Am vrut să le oferim celor care ne ascultă posibilitatea de a ne vedea în acțiune, am vrut ca focusul sa fie pe trupă, pe noi ca echipă, fiind singurul nostru clip de aceste fel, axat pe band performance. Ne veți putea vedea și serioși și mai puțin serioși. Noi ne-am distrat copios la filmări și sperăm să vă placă rezultatul final.

Mulțumim întregii echipe, precum si celor de la Esound pentru ajutorul acordat și abia așteptăm următoarea colaborare. Rock on!”, a declarat Emil Luca, solistul trupei.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*