Todd LaTorre de la Queensryche, in topul celor mai buni solisti metal

Vocalistul unei trupe este, deseori, stalpul de sustinere al acesteia. Atunci cand el pleaca, formatia risca sa se destrame.

Cu toate acestea, uneori despartirea de glasul care sustine muzica este necesara. In anumite cazuri, chiar, inlocuirea solistului este cel mai bun lucru care i se putea intampla unui grup.

O dovedeste noul top facut de celebra revista Loudwirecei mai importanti 25 de inlocuitori ai vocalistilor metal.

Intre acestia se numara Angela Gossow (inlocuitoarea lui Johan Liiva in Arch Enemy), William DuVall (Alice In Chains; Layne Staley), James LaBrie (Dream Theater; Charlie Dominici) dar si deja faimosul Todd LaTorre, care i-a luat locul lui Geoff Tate in QUEENSRYCHE.

LaTorre s-a clasat deja pe un important loc 21, avand in vedere ca solistii „concurenti” in top fac parte de multi ani din trupele pe care le-au „preluat”.

Artistul a impresionat atat de tare lumea rock incat a obtinut calificarea intr-un top exclusivist.

„LaTorre are abilitatea desavarsita de a canta perfect vechile cantece, dar in acelasi timp se distinge de Tate”, au scris cei de la Loudwire.

Noul album al celor de la Queensryche a fost slavit drept una dintre lansarile anului si reprezinta cel mai reusit comeback al lui 2013.

„Dupa ani de lupte interne, Queensryche este din nou Queensryche – legendara trupa care a dat nastere metalului progresiv”, a scris Metal Hammer referindu-se la faima regasita a grupului dupa plecarea lui Geoff Tate si venirea lui La Torre.

Mai multe despre aceasta inclouire providentiala in interviul nostru exclusiv.

Afis-Queensryche-web3

Noul album semnat de americanii de la QUEENSRYCHE, intitulat “Queensryche” va fi lansat oficial in Romania in data de 20 octombrie 2013, cu ocazia unui concert special pe care formatia il va sustine la Turbohalle din Bucuresti.

Evenimentul va fi organizat de catre Promusic Events si Maximum Rock Magazin in colaborare cu Xlab Solutions (Producator Nelu Brindusan).

S-au pus in vanzare un numar de 1.000 de bilete pentru concertul QUEENSRYCHE la urmatoarele preturi.

Va anuntam ca perioada initiala de achizitie s-a prelungit pana pe 7 octombrie 2013! Astfel, biletele au ramas la aceleasi preturi pana pe 7.10.2013, ora 16:00. 

89 lei – Pret promotional – primele 100 de bucati
98 lei – Cat I – urmatoarele bilete achizitionate pana la data de 7 octombrie 2013
115 lei – Cat II – biletele achizitionate in perioada 08-19 octombrie 2013
125 lei – Cat III – pret valabil pentru biletele achizitionate in ziua concertului. Acestea pot fi procurate doar de la intrarea in locatia evenimentului (Turbohalle)
250 lei – VIP ( 20 bucati ) – include Pass VIP, meet & greet cu formatia, autografe, poze cu formatia, afis concert color.

Acestea se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*