Dirty Shirt transmite un mesaj special pentru fanii din Romania

494 vizualizări

Formatia DIRTY SHIRT a avut o perioada extrem de ocupata. Pe langa turneul european in care au fost plecati trupetii, acestia au mai „copt” si un videoclip proaspat, intitulat „Ride”.

Turneul i-a purtat pe muzicieni prin trei tari importante pentru piata metal internationala: Franta, Germania si Belgia.

Dirty Shirt s-a intors cu impresii interesante de pe drum si si-au impartasit cu fanii parerea legata de diferentele dintre industria grea din strainatate si cea locala.

Materialul poate fi citit AICI. Cat despre videoclip, acesta este total diferit de precedentul, „Saraca Inima Mea”. „Ride” este realizat in coproductie cu prestigioasa firma de mountain bike COMMENÇAL BICYCLES.

Scenele cu trupa au fost filmate in Romania (Gambrinus/The Shelter, Cluj-Napoca) iar cele cu riderii, au fost filmate special pentru videoclip in Andora.

Vizualizeaza clipul AICI. 

Toamna ii tine ocupati pe trupetii de la Dirty Shirt care vor canta si la Maximum Rock Festival pe data de 26 octombrie 2013, cel mai asteptat eveniment metal al toamnei. Cu aceasta ocazie, ei au transmis un mesaj special pentru toti participantii.

Urmareste videoclipul mai jos:

Reamintim ca MAXIMUM ROCK FESTIVAL revine in 2013 cu o editie INDOOR ce se va desfasura in perioada 25-26 octombrie 2013, in Turbohalle din Bucuresti.

Pe langa concerte, evenimentul va gazdui si alte activitati adiacente, dar si un mare targ de produse rock, unde cei prezenti isi vor putea achizitiona de la tricouri la reviste si alte accesorii rock.

Biletele si abonamentele se pot achizitiona deja din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro).O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea AICI.

Bilete pentru o singura zi:
90 lei: pana la data de 4 octombrie
100 lei: in perioada 5 – 24 octombrie
115 lei: pentru ziua de 25 octombrie
125 lei: pentru ziua de 26 octombrie

Abonamente individuale:
145 lei: pana la data de 4 septembrie
160 lei: in perioada 5 septembrie – 4 octombrie
175 lei: in perioada 5-24 octombrie
200 lei: in perioada 25-26 octombrie

*****************
Organizatori: Promusic Events & Xlab Solutions
Eveniment recomandat de: Maximum Rock si sustinut de Ciuc Premium
Producator: Nelu Brindusan
Contact: festival@maximumrock.ro


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*