Castiga 2 abonamente la Maximum Rock Festival 2014!

476 vizualizări

Promusic Events si Maximum Rock va ofera sansa sa castigati 2 abonamente la Maximum Rock Festival 2014!

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Noctiferia, Krepuskul, I’m The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Vineri, 24.10.2013 si sambata, 25.10.2014, sunt asteptati, la Turbohalle, toti cei care vor sa se bucure de muzica lor preferata, in cadrul unui spectacol complex care pune la dispozitie felurile prilejuri de distractie: cel mai mare targ de merchandise rock din Romania, de la care nu vor lipsi firme precum Niche Records, Universal Music/Get Music, Beauty Of PainErrana Leather&Laces si multi altii, DrumStage, expozitii de choppere customizate si lansarea colectiei vestimentare a celebrului artist roman Costin Chioreanu, „Dream Walks With Me”..

Tot ce trebuie sa faceti ca sa intrati in posesia abonamentelor este sa urmati pasii de mai jos. Termenul limita este miercuri, 22 octombrie. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 23 octombrie 2014.

1. Dai LIKE paginii de Facebook MAXIMUM ROCK FESTIVAL.
2. Dai LIKE si SHARE postarii de DUPA ACEST LINK.
3. Comentezi la postarea DE DUPA LINKUL DE MAI SUS care este formatia ta preferata de la editia de anul acesta a festivalului.

Bafta!

CASTIGATORI:

Am extras castigatorii celor doua abonamente la Maximum Rock Festival 2014! Felicitari acestora si multumim tuturor celor care s-au inscris.

Castigatorii sunt:

Oanta Kvarforth Madalina
Violeta Ancu

Afis Maximum Rock Festival 2014 9

IMPORTANT!

Concurentii sunt rugati sa tina postarile share-uite si pagina de like-uri PUBLICE deoarece trebuie facuta validarea pasilor. De asemenea, ei sunt rugati sa consulte pagina aceasta ulterior deadline-ului, pentru a afla daca au castigat. Castigatorii vor fi anuntati via Facebook dar este si responsabilitatea lor sa se intereseze asupra premiului!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*