Pachetul Romanian Rock Meeting & Maximum Rock Festival iti ofera 6 zile de concerte rock la un pret special

345 vizualizări

Anul 2015 este unul foarte bogat in evenimente rock! Deoarece este dificil pentru fani sa isi procure bilete la toate acestea, Promusic Events si Maximum Rock vin in intampinarea sustinatorilor concertelor live cu un pachet special de abonamente.

Astfel, exclusiv prin reteaua Eventim, rockerii vor putea sa achizitioneze pachetul Romanian Rock Meeting + Maximum Rock Festival care, la pretul de doar 145 de lei, le ofera acces la 2 evenimente, insumand 6 zile de spectacole. Prin acest pachet, fanii beneficiaza de un discount de 25% din pretul biletului la fiecare dintre cele doua evenimente.

S-au pus in vanzare un numar limitat de 100 de pachete speciale, disponibile la ACEST LINK.

Promusic Events si Maximum Rock doresc ca un numar cat mai mare de admiratori ai acestui gen de muzica sa isi permita sa ia parte la evenimentele lor favorite. Prin pachetul pus la dispozitie, melomanii vor avea ocazia sa ia parte la concerte precum Epica, Annihilator, Blind Guardian, Orden Ogan, Dirty Shirt, Tiarra, Krepuskul, Crimena, Gothic si altele, care urmeaza sa fie confirmate in cel mai scurt timp, sustinute de formatii internationale de top.

Reamintim ca pretul pentru un bilet normal la Romanian Rock Meeting este de 95 lei iar acesta poate fi achizitionat de la acest LINK. Fanii isi mai pot procura inca bilete la pretul special de 87 lei doar de la sediul Maximum Rock si Promusic Events de pe Strada Traian Demetrescu 9, sector 3, Bucuresti si via Pay Pal.
Biletul VIP – 200 lei (acces 14-15 mai, meet & greet cu formatiile participante, pass laminat, poster oficial, etc) se poate achizitiona la pretul de.

Cat despre Maximum Rock Festival, in momentul de fata, prin retelele aferente, biletele pot fi procurate la pretul de 99 lei. La sediul nostru si via Pay Pal acestea pot fi procurate pentru suma de 89 lei. Cu toate acestea, odata cu expirarea perioadei actuale de taxare, pretul va creste. 

Mai multe informatii AICI

Si deoarece Romanian Rock Meeting este unul dintre cele mai importante evenimente metal ale anului 2015, Lenti Chiriac si Cristi Hrubaru, doua dintre cele mai importante personalitati rock din Romania, va invita la spectacol!


Sa nu uitam insa nici de regalul metal Maximum Rock Festival, in cadrul caruia fanii se vor intalni cu cele mai importante formatii internationale si locale!


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*