Maximum Rock Festival: Ultimele doua zile in care va mai puteti procura bilete la pret promotional!

368 vizualizări

Au mai ramas doar doua zile in care va puteti procura bilete si abonamente la Maximum Rock Festival 2014, la pret promotional. Incepand cu 1 octombrie, acestea se vor scumpi si vor fi disponibile la 95 de lei – biletul pe zi, si la 125 lei abonamentul.

Maximum Rock Festival 2014 este cel mai mare festival indoors din Romania si evenimentul metal must-see al toamnei la Bucuresti. Festivalul are loc intre 24 si 25 octombrie 2014, la Turbohalle si strange pe scena nume importante ale scenei metal internationale si locale: Dark Tranquillity, Evergrey, Tristania, Threshold, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, I’m The Trip, Code Red, Neutron si Open Mind.

Daca zilele trecute Mikael Stanne, solistul formatiei Dark Tranquillity, a dorit sa transmita un mesaj special pentru fanii din Romania, a sosit timpul ca si admiratorii trupei Tristania sa se bucure de o interventie speciala.

Mariangela Demurtas, solista grupului, a tinut sa-i invite pe metalistii din tara noastra la Maximum Rock Festival 2014. Urmariti inregistrarea video mai jos.

Tristania


Click pentru a urmari mesajul lui Mikael!

Astfel, in momentul de fata, programul pe zile al evenimentului este urmatorul:

24 octombrie 2014: Evergrey, Tristania, Threshold, Krepuskul, I’m The Trip, Neutron
25 octombrie 2014: Dark Tranquillity, Unleashed, Elvenking, Emergency Gate, Noctiferia, Code Red, Open MindMaximum Rock Festival 2014, cel mai mare festival indoors de metal din Romania si evenimentul „must-see” al toamnei la Bucuresti,  se afla la ce-a de-a doua editie si ne bucuram sa spunem ca promite sa devina unul dintre cele mai importante spectacole de gen din tara.

Deoarece capacitatea salii este limitata, s-a pus in vanzare un numar de 1300 de abonamente si 200 de bilete pentru fiecare zi, la urmatoarele preturi:

Bilete normal – valabile pentru 1zi (85 lei / 19,5 euro) – Sold Out!
Abonament normal valabil pentru 2 zile (115 lei / 26 euro – 1300 bucati) – Sold Out!
In perioada 01.10-23.10.2014 biletul are valoarea de 95 lei / 21,5 euro iar abonamentul 125 le / 28,5 euro
In perioada festivalului (24.10-25.10.2014) biletul are valoarea de 110 lei iar abonamentul 135 lei
Abonament special (125 lei / 28,5 euro – in limita stocului disponibil) – include:

– acces 2 zile la festival
– acces warm up party festival*
– acces meet & greet pentru 2 formatii la alegere
– poster festival
– pachet cu materiale promotionale
* cu ocazia acestui festival se vor organiza mai multe concerte (warm up party-uri), iar cu acest abonament dvs puteti alege unul dintre acestea.

Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 2 days


Maximum Rock Festival 2014 – Ticket 1 day
Biletele / abonamentele achizitionate prin PayPal vor fi ridicare in ziua evenimentului, de la punctul special amenajat la intrare, sau la cerere cu maxim 10 zile inainte de eveniment, pe baza unui act de identitate.

Afla mai multe despre regulamentul biletelor AICI.
Biletele se pot achizitiona si din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro)

Biletele achizitionate prin PayPal sau direct de la sediul Promusic Events & Maximum Rock Romania beneficiaza de DVD-ul Maximum Rock Festival 2013, un DVD intr-o editie limitata, in format digipack, ce ne prezinta editia 2013 a acestui festival!

Pentru a fi la curent cu ultimele informatii legate de acest festival, nu uitati sa ne dati un LIKE aici: 

Un eveniment oferit de Ciuc Premium, Domeniile Samburesti si recomandat de Sport Total FM!

 


Comentează primul

Lasă un comentariu

Adresa de email nu va fi publicată.


*